Annonce
Sport

Fynsk badmintontalent topper verdensranglisten

William Kryger Boe spiller for RSL OBK Odenses ligamandskab, hvor han optræder i herredouble og mixed double. Foto: Odense Badminton Klub
Odense Badminton Klubs 17-årige doublespiller William Kryger Boe indtager nu førstepladsen i herredouble for juniorer.
Annonce

BADMINTON: William Kryger Boe har på trods af sin unge alder allerede opnået store resultater. I efteråret vandt han U19-EM i herredouble sammen med makkeren Mads Vestergaard, og i september vandt han ungdomsturneringen TEM Slovenia Junior International.

De resultater har blandt andet bragt ham helt i top på herredoublens verdensrangliste for juniorer, der netop er blevet offentliggjort af World Badminton Federation (WBF).

- Det er stort at prøve at ligge nummer et på verdensranglisten. Det er jo det, jeg kæmper for, siger William Kryger Boe i en pressemeddelelse udsendt af Odense Badminton Klub.

William Kryger Boe har i to uger været med til landsholdstræningen i Brøndby, og han håber på at kunne bide sig fast i det fine selskab.

-Det har været helt vildt fedt at træne med på Brøndby-træningen. Tempoet og niveauet er højt, og det er en stor oplevelse at være med, siger det 17-årige talent, der er en af fire kandidater til Fyens Stiftstidendes pris som Årets Fund.

OBK oplyser desuden, at Kryger Boes næste store internationale mål er oktober måneds ungdoms-VM, der bliver afholdt i Kina.

Annonce
Svendborg For abonnenter

Dorthe Ullemose om Johan Emils exit: - Jeg er ked af, at han forlader partiet, og jeg ønsker ham held og lykke med hans liste

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Johan Emil Rasmussen om sin exit fra DF: - Dorthe Ullemose har det med at skubbe folk fra sig

Sport

OB blæste fremad i stormvejret

Sport

Marco Lund solgt til IFK Norrköping

Svendborg

Johan Emil Rasmussen forlader DF: - Der er et meget forskelligt syn på god og social acceptabel adfærd i byrådsgruppen

Svendborg

Lokal formand om eks-DF'er: Har haft svært at ved at finde ud af, hvor han stod

Annonce