Annonce
Langeland

Fynbus barsler med nye busplaner: Slut med natbus i juli

Fynbus laver nye busplaner fra den 15. december. Arkivfoto
Annonce

FYN/LANGELAND: Flere af de regionale ruter og uddannelsesruter på Fyn får nye køreplaner søndag den 15. december.

Ændringerne betyder blandt andet, at natbus-afgangene på de regionale ruter ikke kører længere i juli måned – det skyldes besparelser.

- På grund af de seneste års vigende passagertal på de regionale ruter er det desværre nødvendigt at reducere udgifterne til buskørslen. Det betyder, at natbusserne fra sommeren 2020 ikke kører i juli måned. Det skyldes, at de i juli kørte med færre passagerer end i de øvrige måneder, skriver Fynbus i en pressemeddelelse.

På Langeland omfatter ændringerne blandt andet rute 912-913. Fynbus vil ændre ruteføringen, da stoppested Engdraget og stoppestedet Langelandshallen/Jens Winthers Vej bliver nedlagt.

Også på rute 930-932 er der ændringer. Her vil de fleste afgange stoppe ved Havnegade i stedet for at køre rundt til plads B i Faaborg. Enkelte ture kører fortsat til Plads B – disse ture er mærket i køreplan.

Generelt om ruterne har Fynbus justeret på den tid, som busserne har til at køre de enkelte afgange. Det kan betyde, at busserne afgår lidt tidligere eller lidt senere fra enkelte stoppesteder.

Man kan læse mere om alle ændringerne på www.fynbus.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce