Annonce
Erhverv

Fuld tilfredshed: Kunderne er gladest for Energi Fyn

Kunderne er set over hele linjen ganske tilfredse med, at det er Energi Fyn, der sørger for, at der er lys i deres boliger. Arkivfoto: Bjarne Mortensen
EPSI Rating Danmark har gennemført en undersøgelse af kunders tilfredshed med deres elleverandører, og Energi Fyn er i år kundernes favorit.
Annonce

ODENSE: Energi Fyn er kundernes nummer 1, når det kommer til tilfredsheden ved deres elleverandør.

I EPSI Rating Danmarks seneste undersøgelse havde Energi Fyn en tilfredshed på 73,6, hvilket giver dem en sikker førsteplads. Den fynske leverandør er også det eneste selskab i Danmark, der ikke har oplevet en faldende tilfredshed siden 2017, hvor den generelle kundetilfredshed blandt energiselskaber har været på tilbagegang.

- Vi er meget glade for og stolte over, at vi er det energiselskab, der har de mest tilfredse kunder. Det er helt essentielt for os, at kunderne er tilfredse med os, vores produkter og vores service, siger Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn, i en pressemeddelelse.

Annonce

Øget samfundsansvar

Undersøgelsen er baseret på 1011 interviews af elkunder, der er foretaget i løbet af september og oktober i år. En af de parametre, kunderne synes, Energi Fyn har vist forbedringer på, er deres samfundsengagement. På det punkt skiller Energi Fyn sig positivt ud fra flokken af forsyningsselskaber.

Vi har stort fokus på at bidrage til den grønne og digitale omstilling både lokalt og nationalt. Det gør vi blandt andet ved at opstille og investere i vindmøller, ved at udrulle fibernet og ved at uddele midler til forskning, udvikling og kultur gennem vores fonde og FynskSupport-ordning. Der er ikke forskel på den el, der kommer ud af stikkontakten, men der er i høj grad forskel på de energiselskaber, der leverer den. Vi er meget glade for, at kunderne også oplever, at vi gør en forskel og tager ansvar for det samfund, som vi er en del af, siger Finn Andersen.

Energi Fyn ejer elforsyningsnettet på størstedelen af Fyn og driver gadebelysninger i flere af de fynske kommuner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce