Annonce
Langeland

Fugleværnsfonden inviterer på jule-fugletur til Langeland

Den meget smukke silkehale, der ofte optræder i større eller mindre flokke, der er meget glade for rønnebær er en typisk vinterfugl, der sagtens kunne blive en af mange spændende fugle, man kan få at se på fugleværnsfondens fugletur ved Gulstav Mose og Tryggelev Nor søndag den 1. december. Foto: Helge Sørensen/Fugleværnsfonden

Langeland: Søndag den 1. december kl. 10-15 vil Fugleværnsfondens frivillige arbejdsgruppe for Sydlangeland være guider på en fugletur, der indledes ved fondens naturreservat ved Gulstav Mose. Fra fugletårnet skulle der være gode chancer for at se fjeldvåge, silkehale, vindrosler og sjaggere - og ikke mindst de vilde heste, der nu har fået lang vinterpels.

Kl. 13 fortsætter man til p-pladsen ved Tryggelev Nor, hvor der typisk kan ses en masse andefugle i noret - medmindre kong vinter har besluttet at lægge "låg" på vandet. Og letter alle ænderne pludseligt og på en gang, så skal horisonten afsøges for et vingefang, der populært beskrives som en "flyvende dør". For så er havørnen nemlig i luften. Den aflægger gerne noret et besøg på jagt efter en tidlig juleand eller gås.

Varmt tøj og fodtøj samt en kande termokaffe er rigtig gode følgesvende på sådan en tur, og har man så lidt hjemmebag med, så bliver man ekstra populær. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Milano venter på Eriksen-pressemøde

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce