Annonce
Langeland

Frivilligcenter er lukket og låst: - Vi har masser af andre tilbud

Projektleder Lene Elinor Jørgensen sidder, trods Frivilligcentrets lukkede døre, klar til at finde aktiviteter og hjælp til langelandske borgere. Hun vil også gerne høre en god idé, hvis du har en. Pressefoto
Annonce

Rudkøbing: Frivilligcenter Langeland holder forsat dørene lukkede til og med 17. januar. Det gør det for mindske smittefaren for corona, skriver de i en pressemeddelelse.

De går dog ikke på en forlænget juleferie, men har sendt deres medarbejdere på hjemmearbejde, hvor de fortsat arbejder på at finde corona-sikre hjælpeaktiviteter og frivillige initiativer til de personer, som søger dem.

Derfor har folk, som i denne tid føler sig ensomme eller har brug for hjælp til praktiske opgaver, fortsat mulighed for at kontakte dem om disse tilbud, og guide dem videre til den relevante forening.

På centrets hjemmeside, er det muligt at finde en liste af aktiviteter, som f.eks. besøgs- eller telefonvenner, praktisk hjælp, eller telefonsnak med psykologer.

Man er også velkommen til at høre nærmere om tilbuddene ved projektleder Lene Elinor Jørgensen på sms eller opringning på 2080 4533 mandag- torsdag i mellem kl. 10-15, eller på mail lj@fcll.dk.

Har du en god idé til en corona-sikre aktivitet, så vil de også gerne høre fra dig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Harders åbner bar med Morten i spidsen: - Jeg håber, det bliver noget med, at i aften skal vi kun høre goth rock fra 1980’erne

Sport

Gense video fra hele prisshowet: Årets Sportsnavn på Fyn kåret

Annonce