Annonce
112

Frisørsalon i Svendborg ribbet: Tyve stjal for 150.000 kroner

Winnie Kallesøes frisørsalon, Hårsmedien i Kullinggade, har haft uindbudte gæster. Fotoet her er taget, da hun havde 25 års jubilæum i 2018. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen
Hårsmedien i Kullinggade i Svendborg har haft tyve på besøg, og væk er hårprodukter, føntørrere, glattejern og sakse for i alt omkring 150.000 kroner, oplyser indehaveren.
Annonce

Svendborg: Hårsmedien i Kullinggade var i en form for undtagelsestilstand onsdag formiddag.

Om morgenen opdagede de ansatte nemlig, at en bagdør var brudt op, og at tyvene i ganske alvorlig grad havde taget for sig af varerne i salonen.

- De har vel taget lige under halvdelen af vores hårprodukter som for eksempel shampoo og stylingprodukter og alle vores føntørrere, krøllejern og glattejern. Faktisk har de taget alt vores værktøj, fortæller indehaver Winnie Kallesøe.

Også fire sakse er væk, og det lyse i alt det mørke er, at det lykkedes at lave en form for redning.

- Heldigvis fik vi et firma i Odense til at sende en mand med en nødhjælpskasse med krøllejern, glattejern og så videre, så vi lige kunne klare sagen. Men vi kom først i gang med at klippe kunder klokken 12, siger Winnie Kallesøe.

Blandt byttet var også et kasseapparat, halvdelen af en disk, en telefon og en pengeboks, mens tyvene til gengæld har ladet salonens computere stå.

Men det hele løber alligevel op. Det er ikke discountprodukter, hun handler med, og værktøjet koster også en del. For eksempel ligger en enkelt frisørsaks i prislejet mellem 7000 og 12.000 kroner, oplyser Winnie Kallesøe.

Hun har lavet en hurtig beregning og er kommet frem til, at der er stjålet for i alt omkring 150.000 kroner. Og så oplyser hun i øvrigt, at hun er forsikret mod indbrud, samt at salonen godt nok har en tyverialarm. Men at den af endnu ikke klarlagte årsager ikke gik i gang ved indbruddet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Pletskud: Udvidet borgerservice

Svendborg

Flere indbrud i virksomheder: Tyv smurte ketchup, kartoffelsalat og marmelade på vinduer

Annonce