Annonce
Svendborg

Fredagens sydfynske coronatal: Faldende smittetal - undtagen på Ærø

I tre ud af fire sydfynske kommuner er antallet af smittede faldet fredag. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Sydfyn: Udviklingen i antallet af smittede med corona på Sydfyn går i tre ud af de fire sydfynske kommuner i den positive retning. Kun i én kommune er tallet steget siden torsdag.

Fredagens tal fra Statens Serum Institut viser et fald i antallet af smittede i Svendborg, der nu er nede på 67 smittede mod torsdagens tal, der var helt oppe på 82. Det giver denne fredag en incindens på 115,1 i Svendborg, som er antallet af coronatilfælde pr. 100.000 indbyggere.

På Langeland er der her inden weekenden én mindre på positiv-listen siden torsdag, hvilket betyder at man nu er nede på fire smittede og en incidens på 32,1.

I Faaborg-Midtfyn er antallet af smittede med corona også faldet, hvilket med sine 47 smittede denne fredag får presset incidenstallet under 100 - det ligger nemlig nu på 91,3.

På Ærø går det dog den forkerte vej. Siden torsdag, hvor antallet af bekræftede smittede med corona lå på seks, giver dagens opdaterede tal en melding om én ny konstateret smittet. Derfor er Ærø nu oppe på syv smittede, og med en incidens på 117,3. /dimro

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Årets Fynske Sportsnavn: - Det er et kæmpe skulderklap - jeg er stolt, og jeg er beæret

Annonce