Annonce
Svendborg

Fredagens sydfynske coronatal: Fald, stilstand og to hop op

Fredagens sydfynske coronatal byder på et fald i to kommuner, stilstand i en og et lille hop op i den sidste. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Sydfyn: Svendborg Kommunes smittetal er faldet gradvis hele ugen, mens tallene i de tre andre sydfynske kommuner har været på en lille karruseltur.

I Svendborg Kommune har smitten været på gradvis retur hele ugen, og smittetallet for fredag byder således på ugens hidtil laveste tal. Ifølge Statens Serum Instituts opgørelse, der blev offentliggjort fredag klokken 14, er der 15 smittede de seneste syv dage. Det er en enkelt mindre i forhold til torsdagens tal, der lød på 16.

Incidenstallet - antallet af smittede per 100.000 indbyggere - er på 25,8, og er det sjette laveste blandt alle kommuner i landet.

Ærø Kommune oplever en stilstand i smittetallene, der er på fire, nøjagtig ligesom torsdagens tal. Incidenstallet er på 67,0, og er det højeste blandt de fire sydfynske kommuner.

I Langeland Kommune er de, efter to dage med stilstand, gået to smittede op, og smittetallet siger nu fem, med et tilhørende incidenstal på 40,1.

Faaborg-Midtfyn Kommune har, ligesom Svendborg, oplevet et lille fald i antallet af smittede. Fredagens tal lyder på 19, der er en mindre i forhold til torsdagens 20. Incidenstallet lyder på 36,9, og de har lige sneget sig ind som nummer 10 blandt de kommuner, der har de laveste incidenstal i landet. /Kabjo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Hårde DF-ord mod Venstre - igen

Svendborg For abonnenter

Brugsuddelere i nødråb til politiet efter bekostelige tyverier: Samme tyv med smag for champagne og dyre vine kommer igen og igen

Annonce