Annonce
Erhverv

Fra Vestfyn til Østfyn: Uddeler i Strib har valgt nye udfordringer i Ørbæk

Omsætningen er steget med 20 procent og bundlinjen endnu mere i de tre år, Morten Sundahl har været uddeler i Superbrugsen i Strib. Foto: Søren Gottwald
Bliver første juni herre i eget hus som ny uddeler i Superbrugsen i Ørbæk.

Strib: Morten Sundahl stopper 1. juni som uddeler i Superbrugsen i Strib for at stå i spidsen for Superbrugsen i Ørbæk.

- Jeg har været superglad for at være i Strib, men i Ørbæk refererer jeg direkte til bestyrelsen for den foreningsejede forretning og bliver derfor herre i eget hus, forklarer Morten Sundahl, der afleverer sin gamle arbejdsplads i sund forfatning.

Ikke blot er brugsen netop blev renoveret for et tocifret millionbeløb, økonomien er også fulgt med de forbedrede rammer. Således er omsætningen steget med 20 procent de sidste to år, mens bundlinjen er vokset endnu mere.

Annonce

Men det er ikke kun hans egen fortjeneste.

- Væksten er sket med det samme antal ansatte, og det har kun kunnet lade sig gøre, fordi alle har ydet en stor indsats, og vi har fungeret som et godt team, siger Morten Sundahl, der overtager en moderne brugs af samme størrelse, som den han forlader.

Hans sidste nye job

50-årige Morten Sundahl bor i Middelfart, hvor han er født og opvokset. Han er udlært hos Føtex i Middelfart og har efterfølgende blandt andet været hos Metro i Kolding og Kvickly og Superbrugsen i forskellige jyske og fynske byer.

- Jobbet i Ørbæk skulle gerne blive mit sidste, for jeg har en god mavefornemmelse og stærk lyst til at arbejde for min egen butik, hvor jeg sammen med bestyrelsen er med til at bestemme, hvad overskuddet skal bruges til, siger Morten Sundahl.

Morten Sundahls chef, Ole Ebdrup Andreasen, direktør for Brugsforeningen for Middelfart og Omegn, glæder sig over, at Superbrugsen i Strib for tredje gang leverer en uddeler til en selvstændig Superbrugs.

- Vi kan kun være stolte af, at vores ledere kommer et trin op, siger Ole Ebdrup Andreasen, der nu går på jagt efter en ny uddeler.

Ind til han eller hun er fundet, vil han sammen med souschefen i Strib stå for ledelsen af butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Faaborg-Midtfyn

Går imod andre praktiserende læger: Faaborg-læge vil gerne vaccinere med skrottede vacciner - hvis myndigheder siger ok

Annonce