Annonce
Faaborg-Midtfyn

Fra tirsdag kan du igen aflevere affald på genbrugsstationer i Faaborg-Midtfyn

Fra på tirsdag kan man igen aflevere sit affald på tre af kommunens genbrugsstationer - men man skal stadig tage sine forholdsregler. Arkivfoto
Genbrugsstationerne åbner igen tirsdag den 31. marts, bortset fra genbrugsstationen i Brobyværk.

Faaborg-Midtfyn: Fra flere sider har der de seneste uger været et ønske om, at genbrugsstationerne igen ville åbne for private, så borgerne kan komme af med deres affald. Og det sker nu.

Fra tirsdag den 31. marts er der igen åbent for private på genbrugsstationerne i Ringe, Årslev og Faaborg, kun den i Brobyværk er stadig lukket.

Der skal dog tages hensyn til myndighedernes krav om maksimalt 10 personer forsamlet, så genbrugsstationerne bliver adgangsreguleret, og der må forventes længere tid til et besøg end sædvanligvis, lyder det FFV's hjemmeside.

I Ringe er der adgang kun for erhverv i tidsrummet 7-10 mandag til fredag. Private har adgang fra 10-18 mandag til fredag. Genbrugsstationen er lukket på søn- og helligdage.

I Årslev er der adgang for private i tidsrummet 10-18 mandag-fredag. Genbrugsstationen er lukket på søn- og helligdage.

I Faaborg er der udelukkende adgang for erhverv klokken 7-10 mandag-fredag. Private har adgang fra klokken 10-17 mandag-fredag. Alle har adgang fra klokken 9-17 på lørdage og søndage.

De besøgende opfordres til at holde mindst to meters afstand til personale og andre personer samt have tålmodighed.

Genbrugsindsamlingen er fortsat indstillet indtil videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø

Ærø får en helt ny uddannelse: Marstal Navigationsskole åbner en færgeføreruddannelse i efteråret

Annonce