Annonce
Fyn

Fra Strib til Ørbæk: Morten tager over i Superbrugsen i Ørbæk

Morten Sundahl bliver den nye uddeler i Superbrugsen i Ørbæk. Arkivfoto: Søren Gottwald
Den nye uddeler er fundet til Superbrugsen i Ørbæk. Det bliver 50-årige Morten Sundahl.

Ørbæk: Morten Sundahl bliver herre i eget hus, når han den 1. juni tager over efter Ole Hansen, som stopper som uddeler i Superbrugsen i Ørbæk efter 27 år.

Morten Sundahl kommer fra et job som uddeler i Superbrugsen i Strib.

Han har i flere år kigget på brugsen i Ørbæk, og da Ole Hansen så meldte sin afgang, var det en mulighed, han ikke kunne lade gå fra sig. Ørbæk kan nemlig noget helt særligt.

Annonce

Det er især det lokale fællesskab i Ørbæk, som trækker ham, og det faktum, at han refererer direkte til bestyrelsen. I Strib er det direktøren for Brugsforeningen for Middelfart og omegn, Ole Ebdrup Andreasen, der sætter de overordnede rammer, mens Morten Sundahl nu får lov til at gøre det i Ørbæk.

- I Ørbæk får jeg mere handlefrihed, end jeg har i Strib, da jeg refererer direkte til bestyrelsen, og jeg kan rigtig godt lide det lokale. Og så er det bare et fantastisk område, fortæller Morten Sundahl.

I modsætning til da han startede i Strib for tre år siden, hvor bundniveauet var forholdsvis lavt, forlader han nu en arbejdsplads i god forfatning. Omsætningen er steget med 20 procent de seneste to år, og den gode retning vil han tage med til butikken i Ørbæk, som også klarer sig godt.


Butikken har den største kundetilfredshed på Fyn, så det vil være torskedumt at ændre det. I bund og grund er det medlemmerne, der ejer butikken, og det er jeg meget ydmyg i at navigere i

Morten Sundahl


Den største kundetilfredshed på Fyn

Bundniveauet i Superbrugsen i Ørbæk er højt fra starten, og Morten Sundahl glæder sig til at føre den videre i samme gode stil, som Ole Hansen har gjort.

- Butikken har den største kundetilfredshed på Fyn, så det vil være torskedumt at ændre det. I bund og grund er det medlemmerne, der ejer butikken, og det er jeg meget ydmyg over at navigere i, fortæller Morten Sundahl.

Det er vigtigt for den nye uddeler, at alle føler sig velkomne, og at personalet har det godt. Det er for ham nemlig hele essensen ved en god forretning.

- Butikken skal være en inspirerende og god madbutik. Det skal være der, kunderne tager hen, når de handler ind. Det kan vi også se på den seneste kundeundersøgelse. Der fik vi en score på 92 procent på, at kunden synes, der er ren god stemning i butikken, og det er vores vigtigste forretningsgrundlag. Det er ikke noget, man bare kan købe sig til. Det er noget, der kommer, fordi det er en god arbejdsplads, og medarbejderne har det godt indbyrdes og med kunderne, forklarer Morten Sundahl.

Morten Sundahl bor i Middelfart, hvor han er født og opvokset. Han er udlært hos Føtex i Middelfart og har efterfølgende blandt andet været hos Metro i Kolding og Kvickly og Superbrugsen i forskellige jyske og fynske byer.

Den 4. juni holder Superbrugsen i Ørbæk et arrangement, hvor man kan møde den nye brugsuddeler. Men det er vigtigt for Morten Sundahl at understrege, at selvom det er ham, der har ansvaret, så er butikken vigtigere end ham selv alene.

- Jeg er ikke vigtigere end Morten, der er slagter, eller nogle af de andre medarbejdere. Vi er lige vigtige alle sammen, det er kun mig, der sætter retningen.

Annonce
Sport For abonnenter

Sport Fyn vurderer GOG: Farvel til en turbulent sæson

Danmark

Tirsdagens coronatal: 155 nye smittede - 15 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Drama da bil kørte i lystbådehavnen: To unge gutter reddede ældre mand fra druknedøden

Svendborg For abonnenter

Huset blev fyldt med skoldhedt vand: Mor til tre hjemløs efter voldsomt fjernvarmeuheld

Svendborg

Kæmpevindmøllerne spøger igen: Kommunen afsætter penge til en ekstern rådgiver

Navne For abonnenter

Hoteldirektør: Svendborg høster frugten af flere års investering

Langeland For abonnenter

Afgørelse om affaldsøer nærmer sig: Slaget skal stå ved kirken

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Fyn

Er du ikke blevet vaccineret endnu?: Fra næste uge falder antallet af vacciner markant

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Svendborg

51-årig mand skal fire år i fængsel: Voldtog sin egen datter

Kultur

Barchef lovede gratis omgang for hvert mål: Måtte forære over 1000 fadøl til euforiske fans

Svendborg For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Svendborg

Erhverv For abonnenter

Musikforeninger hjemløse efter salg af Arne B: - Vi har et stort problem

Podcast

Lyt til Mortens Madklub: Tre krydderurter fra Falsled Kro sætter duft på dit sommerkøkken

Annonce