Annonce
Fyn

Fra løsgænger til S: Tyrrestrup har valgt side

Anni Tyrrestrup har tidligere været spidskandidat for Dansk Folkeparti i Middelfart Kommune, og sidste år meldte hun sig ud af partiet og blev løsgænger. Nu har hun meldt sig ind i Socialdemokratiet og sidder i byrådet som 1. viceborgmester. Arkivfoto: Anne Vegeberg Hansen
Efter et års tid som løsgænger i byrådet har Anni Tyrrestrup nu valgt at skifte til Socialdemokratiet. Det parti, hvor hun startede sin politiske karriere.

Nordvestfyn: - Jeg føler rigtig ro i maven. Det er rigtig rart, fortæller en glad Anni Tyrrestrup, som lige før sommerferien valgte at skifte fra sin position som løsgænger i Middelfart Kommune til fuldgyldig socialdemokrat.

- Jeg har jo tidligere for mange år siden været socialdemokrat i Esbjerg - fra jeg var helt ung, forklarer Anni Tyrrestrup, men i 2000 flyttede hun til Middelfart, hvor hun efter lidt tid fik muligheden for at blive en del af Dansk Folkeparti.

- Jeg havde mange tillidsposter i Esbjerg, men så flyttede jeg herover og blev forelsket, og så var det lidt ligesom, at politikken blev skubbet lidt i baggrunden.

Annonce

- Men på et tidspunkt fik jeg muligheden for at være med i Dansk Folkeparti og få kørt dem ind i Middelfart Kommune, og så skiftede jeg dertil, og fik kørt det frem, siger Anni Tyrrestrup.

Ønskede at komme tilbage

For et år siden meldte Anni Tyrrestrup sig ud af Dansk Folkeparti og har siden siddet som løsgænger i byrådet i Middelfart Kommune.


Jeg havde mange tillidsposter i Esbjerg, men så flyttede jeg herover og blev forelsket, og så var det lidt ligesom, at politikken blev skubbet lidt i baggrunden.

Anni Tyrrestrup, socialdemokratisk medlem af byrådet


- Jeg havde det sådan, at jeg sad lidt på andres mandater. Jeg har aldrig været typen, der kunne hoppe fra det ene til det andet. Jeg skal ligesom have bearbejdet det og have mig selv med, inden jeg kan beslutte, at nu skal jeg videre, fortæller Anni Tyrrestrup.

Den tid fik Anni Tyrrestrup så i foråret, hvor corona lukkede landet ned og gav tid til fordybelse. Det var også her, at Anni Tyrrestrup besluttede sig endeligt for at melde sig ind i Socialdemokratiet.

- Jeg har en energi uden lige, så jeg håber, de kan bruge mig, siger Anni Tyrrestrup og uddyber:

- Når man har været i politik, siden man var ung, så kan man jo ikke lade være.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce