Annonce
Svendborg

Fra Christiania til Christiansminde: 65-årig turist fik for meget Riesling og røg i detentionen

En 65-årig mandlig turist fik mere end godt er, da han besøgte Torvet i Svendborg onsdag aften. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Hvad der startede som en hyggelig onsdag aften på Torvet i Svendborg, endte i detentionen i Odense for en 65-årig turist.
Annonce

Svendborg: Han skulle have overnattet med sin kone på Hotel Christiansminde. I stedet fik han en overnatning i detentionen i Odense, fordi manden var ude af stand til at tage vare på sig selv.

Historien starter på Torvet i Svendborg onsdag aften, fortæller politikommissær Christian Billesø, der citerer sin kollega, som har beskrevet sagen i døgnrapporten:

- Hr. og fru X løb ind i en utrolig velsmagende Riesling på en café på Torvet i Svendborg. Den mandlige del af duoen fandt dråberne ekstremt lokkende og med yderst utilsigtet virkning - måske på grund af samtidig rygning af håndrullede cigaretter købt på det frie og uafhængige marked på Christiania.

- Hr. og fru X skiltes – muligvis med forskellige mål for resten af aftenen. Fru X tog retur til Hotel Christiansminde, mens hr. X ville se sig lidt om i kulturbyen Svendborg. Han måtte sande, at kulturen er anderledes i det fynske, for flere borgere fandt hans glæde og sang upassende.

- Hans eventyr endte med et spændende ophold i detentionen i Odense med en hilsen fra konen om ikke at komme retur, før han var ædru og clean.

Manden blev anholdt som det, politiet kalder svag eller udsat, eftersom han var i en tilstand, hvor han ikke kunne tage vare på sig selv.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt manden, der kommer fra et nordligt land, får nogen retsligt efterspil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce