Annonce
Langeland

Fræk aflæsning af affald: Beboer på Langeland fandt helt trailerlæs bygge- og haveaffald på sin ejendom

Situationen her er ikke fra Brandsbyvej, men noget tilsvarende. Aflæsning af affald i skovene sker jævnligt, mens det er sjældent, at det går ud over private haveejere. Arkivfoto: Morten Pape
Hel trailerfuld læsset af - ingen spor at gå efter
Annonce

HUMBLE: Det er ikke alle, der gider tage turen hen til genbrugspladsen, når hjørnerne i haven er blevet ryddet, hækken klippet, og pulterrummet tømt, men det hører dog alligevel til sjældenhederne, at nogle læsser ting af en privat have.

Ikke desto mindre var det, hvad der forleden overgik en hus- og haveejer på Brandsbyvej ved Humble.

Her fandt en beboer et ordentlig læs affald, bestående af haveaffald inklusive trærødder samt murbrokker og eternitplader.

- Der var, hvad der svarer til et helt trailerlæs. Gerningsmanden havde fundet et sted på ejendommen, hvor det kunne foregå, uden at han kunne ses, mens der blev læsset af, fortæller politikommissær Christian Billesø fra Fyns Politi.

Det er foregået fra fredag kl. 17 til lørdag kl. 11.30.

I nogle tilfælde, hvor "affaldssvin" har læsset af i en skov, har anmelderne eller politiet efterfølgende fundet breve eller lignende med navn og adresse på, så man let har kunnet finde frem til gerningsmændene, men det tyder ikke på, at der er efterladt spor i den retning i dette tilfælde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø For abonnenter

Turist undrer sig over tætpakkede færger: - Er der fokus på coronasmitte?

Svendborg

Flere indbrud i virksomheder: Tyv smurte ketchup, kartoffelsalat og marmelade på vinduer

Annonce