Annonce
Fyn

Forsinket stik: Vaccination nummer to er udsat

Per Gabel Sørensen (tv) var 2. januar første mand på Plejecenter Vesterbo til at blive vaccineret mod coronavirus. Arkivfoto: Thomas Gregersen

Nordfyn: De beboere og personale på de nordfynske plejecentre, der lige efter nytår fik det første stik med vaccine mod coronavirus, skulle lørdag (23.1) have haft dosis nummer to, så de snart kan være uden for smittefare.

Men vaccination nummer to er udsat til onsdag den 27. januar. Det skyldes, at Region Syddanmark, der står for vaccinationerne, har fået færre leverancer med vaccine end forventet. Derfor er de rullende vaccinationscentre endnu ikke klar til at sætte kursen mod Nordfyn.

Mens udsættelsen formentlig skuffer mange, kan vi alle glæde  os over, at smittetallet i Nordfyns Kommune fortsat går nedad.

Fredagens opdatering fra Statens Serum Institut viser således en incidens (antal smittede pr. 100.000 indbyggere) på 64,2 i Nordfyns Kommune, hvor der de seneste syv døgn er konstateret 19 nye smittetilfælde.

Torsdag var incidensen på 77,7, og der var 23 nye smittede de seneste syv døgn. (bett)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Det går jo godt

Svendborg For abonnenter

Brugsuddelere i nødråb til politiet efter bekostelige tyverier: Samme tyv med smag for champagne og dyre vine kommer igen og igen

Fyn

Flaskehals syd om Odense: Transportminister erkender voldsom trængsel på motorvejen

Annonce