Annonce
Ærø

Forsinket minister har lovet at give et nummer på sin guitar til færgedåb

Transportminister Benny Engelbrecht har lovet at tage sin guitar med til Ærøexpressens færgedåb. Arkivfoto: Torben Glyum
Transportminister Benny Engelbrecht (S) og borgmester Ole Wej Petersen (S) ender med at komme flere timer for sent til Ærøexpressens dåb, fordi de skal sejle med el-færgen Ellen. Ærøexpressen har sagt ok til forsinkelsen på betingelse af, at transportministeren giver et nummer på sin guitar.
Annonce

Ærø: To prominente gæster bliver flere timer forsinkede, når Ærøexpressen lørdag den 30. november holder dåbsfest for sin nye færge.

Festlighederne starter kl. 13 på Marstal Havn, og her var det meningen, at transportminister Benny Engelbrecht (S) og borgmester Ole Wej Petersen (S) skulle holde tale som nogle af de første. Men de to socialdemokrater bliver forsinket, fordi Benny Engelbrecht, der bor i Sønderborg, først tager færgen fra Fynshav kl. 13.45.

Borgmester Ole Wej Petersen (S) har besluttet at rejse til Fynshav for at møde Benny Engelbrecht, og så har han også lejlighed for at vise ministeren rundt på kommunens nye færge.

- Det betyder, at vi først kommer til dåbsfesten kl. 15.30, hvor vi begge skal holde tale, siger borgmesteren.

Ærøexpressen har accepteret forsinkelsen på visse betingelser.

- Vi har skrevet til ministeren, at det er i orden, at han kommer for sent på den betingelse, at han tager sin guitar med. Han er dygtig på guitar og er med i et band, fortæller Carl Jørgen Heide, der er kontorleder for Ærøexpressen.

Ministeren, som er med i bandet "Benny & The Black Ties", har accepteret betingelsen.

Transportministeren og borgmesteren går altså på talerstolen omkring kl. 15.30 - og så må vi se, om transportministeren ender med at sætte musik til sin tale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce