Annonce
Ærø

Forpagter overtager Marstal Campingplads

Statens ejendomsselskab Freja Ejendomme har solgt Marstal Camping til grundens nuværende forpagter Andreas Hage. Arkivfoto: Andrea Bisgaard

Marstal: Forpagter Andreas Hage kan nu kalde sig ejer af hele Marstal Camping.

- Vi er rigtig glade. Det lyder bedre at kunne kalde sig ejer. Vi har hele tiden haft interesse i at købe grunden, men vi vidste jo ikke, hvornår den kom til salg, siger Andreas Hage.

6. februar 2021 kunne Fyns Amts Avis fortælle, at staten havde sat grunden til salg, og at det var statens ejendomsselskab Freja Ejendomme, der stod for salget. Erhvervsmægler Lars Hansen fra Freja Ejendomme fortalte på daværende tidspunkt, at han ikke forventede, at man kunne andet end at drive campingplads på grunden.

Annonce

Andreas Hage og familien har da også i sinde at fortsætte med at drive Marstal Camping, men den nye titel giver mod på flere nye tiltag på pladsen.

- Vi har ingen planer nu og her, men selvfølgelig gør det, at det virker mere interessant at begynde at investere i ting på grunden, for selvom vi havde en tiårig kontakt, så tænker man jo lidt over, hvor meget man vil investere i, siger Andreas Hage.

Salget forventes at gå igennem i løbet af næste uge.

- Der er lige nogle ting, der skal gå i orden i forhold til nogle frister, men inden for få dage har vi erhvervet jorden, fortæller Andreas Hage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Møder massiv kritik: Ingen vil have jobbet - nu søger kommune politibetjente til at passe voldsom og autistisk borger

Annonce