Annonce
Svendborg

Formiddagsdamerne i Tved fortsætter: 62 tilmeldte

Inden sæsonstarten frygtede man i Tved Gymnastikforening, at både det rykkede tidspunkt og den reducerede træningstid for seniorgymnastikholdet Formiddagsdamer kunne fp konsekvenser for tilslutningen. Det har det ikke, hvilket man i gymnastikforeningen er glade for. Foto: Roland Petersen
Annonce

Tved: I august var bekymringen for det populære Formiddagsdamer-gymnastikhold stor. På grund af overbooking i Tvedhallen, havde damerne både fået rykket deres træningstid og fået tiden reduceret til 50 minutter.

Det frygtede Martin Svensmark, formand i Tved gymnastikforening, ville få konsekvenser for tilslutningen til holdet. Men det har det ikke.

- Vi har lige så mange damer som før, så det er dejligt positivt. Vi er glade og tilfredse, siger Martin Svensmark.

På trods af den rykkede og reducerede træningstid har hele 62 damer tilmeldt sig holdet. Så de har endda været nødt til at dele holdet op i to:

- Efter forsamlingsforbuddet er kommet på 50, så var løsningen så at vi lavede et hold, der træner ovre i forsamlingshuset, som vi så nedlægger igen, når forsamlingsforbuddet igen bliver ophævet, siger han.

- Der har ikke været brok over det rykkede tidspunkt. De savner at træne mere end de 50 minutter, men tilslutningen er stadig stor, så det er positivt, siger Martin Svensmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce