Annonce
Ærø

Forening sætter mere lys på Marstals vartegn

Sønderrendens Venner har besluttet at sætte mere lys på kalkovnen, så den er bedre belyst om aftenen. Billedet her er fra marts, hvor Danmark netop var lukket ned på grund af corona. Arkivfoto: Andrea Bisgaard
Annonce

Marstal: Der bliver passet godt på Marstals vartegn: kalkovnen.

Det skriver Laila Eriksen, som er formand for foreningen Sønderrendens Venner.

"Ole Styn og bestyrelsen har været på kalkovnen for at rydde op, og ved den lejlighed blev der beskåret godt i bevoksningen derovre, så man nu kan se den smukke bygning fra alle sider. Der bliver i den nærmeste fremtid også opsat mere lys derovre, så bygningen bliver bedre belyst om aftenen. Og i øjeblikket står kalkovnen utrolig smukt nymalet. Erik Kromann har været ovre og male de sidste sorte bånd på kalkovnen, så den nu står i al sin pragt," skriver Laila Eriksen i en mail til avisen.

Foreningen holdt i øvrigt generalforsamling den 13. juni. Her var der mødt 23 medlemmer op. Der var en enkelt udskiftning i bestyrelsen, som nu tegnes af: Laila Eriksen (formand), Lasse Larsen (næstformand), Bente Foghlû (nyvalgt og valgt som kasserer), Torben Holm, Laurits Nielsen, Ole Jensen og William Pedersen.

Foreningen har cirka 200 medlemmer. /ANBI

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce