Annonce
Faaborg-Midtfyn

Foredrag om stress, angst og bekymringer hos børn og unge

Mette Willum vil gøre forældre, bedsteforældre og andre klogere på børn, stress og angst. Privatfoto
Mette Willum er et orakel, når det gælder børn og unges mentale og følelsesmæssige trvivsel, og 5. marts øser hun af sine erfaringer ved et foredrag på Øhavsskolen.

Faaborg: Har du et barn, der bekymrer sig meget, har svært ved at falde i søvn eller sove alene, ofte har hovedpine eller ondt i maven, tænker meget på døden og bekymrer sig om, at der skal ske far og mor noget, har svært ved at sidde stille i timerne, har svært ved at lære nyt, har eksamensangst, er stille og indadvendt eller bare ikke trives og er glad, så vil dette foredrag være noget for dig som forældre eller bedsteforældre.

Mette Willum har mange års erfaring i arbejdet med børn og unges mentale og følelsesmæssige trivsel. Med en baggrund som folkeskolelærer og mange års praktisk erfaring samt efterfølgende uddannelser inden for coaching, healing og naturterapi (Bach blomsterdråber) har Mette Willum stor viden med at behandle og hjælpe disse børn og deres forældre videre, så hverdagen for barn og forældre bliver mere balanceret og rolig.

Ved foredraget vil deltagerne blive klogere på, hvorfor vi får angst og stress, hvordan man spotter tegnene på angst og stress hos sit barn, gode råd til forældre og andre voksne omkring barnet og den alternative og naturlige måde at behandle sygdommen på.

- Det er vigtigt at opdage barnets angst i så tidlig en alder som muligt, og der findes gode værktøjer til at spotte tegnene på angst og stress hos børn. Kom og hør mere om det, så du bliver bedre klædt på til at kunne hjælpe dit barn, lyder det fra Mette Willum.

Foredraget finder sted i Øhavsskolen Afd. Svanens lille aula i ”Huset med græs på taget”, Sundvænget, torsdag 5. marts kl. 19-20.30.

Pris: 20 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Butikkerne lider: Men loyale kunder i lokalsamfund kan gøre livet lettere efter krisen

Annonce