Annonce
Faaborg-Midtfyn

Foredrag: Kendt Nakskov-lærer fortæller om Pippi-metoden.

Børn, deres forældre,pædagoger og lærere og alle andre er velkomne, når der bydes på brunch og foredrag om Pippi-metoden. Arkivfoto
Annonce

Ringe: Idéen er at tilbyde en munter afslutning på efterårsferien, når Hanne Markussen kommer til Ringe for at holde et foredrag om Pippi-metoden.

Det sker lørdag 19. oktober kl. 11-14, hvor der vil blive budt på brunch og foredrag. Børn er velkomne sammen med forældre, og bag invitationen står Enhedslisten.

- Under en debat i Enhedslisten blev vi introduceret for to lærere, som arbejder med skolebørn ud fra Pippis livsfilosofi. Der går ud på, at det, jeg aldrig prøvet før, kan jeg sikkert nok.

Det fortæller Kirsten Lundgaard, der er lokal kontaktperson for Enhedslisten.

Hanne Markussen og en kollega er indstillet til Benny Andersens ildsjælespris for deres arbejde med børn i Nakskov Byskole.

- Nu inviterer vi Hanne Markussen, for at hun kan dele ud af sit store engagement med og for vore skolebørn. Mødet foregår i stationsbygningen. Vi håber, at mange forældre, lærere og pædagoger finder vej til Ringe for at lade sig inspirere af Pippi-metoden, siger Kirsten Lundgaard fra Enheldslisten. /SH

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Zachariassen: Jeg håbede på et mirakel

Ærø

Hverdagens tilbagevenden blev fejret på Ærø

Annonce