Annonce
Sport

For lidt varme og allergiske anfald i OB-kamp

OB-bænken var meget begejstret for det her returløb af Rasmus Reihdar Nissen, der fik bremset Bård Finne. Foto: Søren Gylling
Annonce

Rasmus Reihdar Nissen har et guddommeligt spark til bolden og sekunder før pausefløjtet viste han sin kunst på et frispark, der dog dykkede for sent og ned i nettaget. - Bolden var glat, så jeg kunne ligesom ikke sparke nok op i bolden, forklarede Nissen, der endda fik træner Jakob Michelsens velsignelse til at tage sparket.

------

Sport Fyn hilste på den gamle Næsby-keeper Toivo Vadum, der nu er er målmandstræner i Sønderjyske. Vadum talte begejstret ikke kun om forholdene i træningscenteret ved Fynske Banke Arena i Bramdrupdam men også om hele træningslejren, som sønderjyderne havde slået op siden mandag. Danhostel i Bramdrupdam husede sønderjyderne, der var svært begejstrede for forholdene.

------

Headscout og Team Manager Michael Buchholtz, som jo er aktiv OB'er og tidligere sportskoordinator i Ådalen, men nu ansat i Sønderjyske, kunne godt have bedt om mere varmt tøj og moon-boots til fødderne af klubbens amerikanske ejer.

-------

Sønderjyske-spilleren Marc dal Hende er nu flyttet til Odense, hvor han har overtaget tv-ekspert og eks-OB-anfører Kenneth Emil Petersens hus. Kenneth Emil Petersen flytter til Aalborg, hvor han jo også er tidligere dansk mester.

-----

Tarik Ibrahimagic måtte forlade banen to-tre minutter før tid med et astma-anfald, så OB måtte spille de sidste sekunder med kun ti mand på banen. Han kunne dog selv gå fra banen og ud i den varme spillerbus.

------

Trænerne Jakob Michelsen og Glenn Riddersholm var ikke helt enige i valøren af Julius Eskesens aktioner. "Stærkt Julle" råbte Riddersholm, da fynboen for tredje gang havde fældet en af sine gamle OB-kammerater. Michelsen svarede igen ved at hviske til linjedommeren, at Eskesen skulle stoppes, "fordi vi ikke er kommet for at få skader".

-------

OB var uden de skadede Ryan Johnson Laursen, Jørgen Skjelvik, Emmanuel Sabbi, Jens Jakob Thomasen, Mathias Brems, Aron Elís Thrandarson, Issam Jebali og Max Fenger. I hvert fald fem-seks af dem ville træne sig på i startopstillingen. Sander Svendsen er først nu kommet tilbage fra Norge til OB og blev ikke brugt.

------

Julius Beck spillede anden halvleg for Sønderjyske. Han lignede fuldstændig sin far Henrik Beck, der huserede ude på en kant for Haderslev for mange år siden med sin lyse viltre manke.

-----

En gul drone hang under hele kampen over banen. Det var Glenn Riddersholms værk. Han har kontakt til en dronefører med certifikat, så testkampene kan optages fra oven.

---

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

VM: Lørdagens kampe og tv

Svendborg

Harders åbner bar med Morten i spidsen: - Jeg håber, det bliver noget med, at i aften skal vi kun høre goth rock fra 1980’erne

Annonce