x
Annonce
Ærø

For både rutinerede og begyndere: Ærø Svømmeklub inviterer til svømmestævne

Ærø Svømmeklubs stævne den 15. marts er for alle. Arkivfoto: Jonathan Møller Nielsen

Marstal: Om du er rutineret svømmer, der gerne vil sætte en personlig rekord, eller du er nybegynder, der gerne vil udfordre dig selv, så har du muligheden, når Ærø Svømmeklub inviterer til svømmestævne søndag den 15. marts fra klokken 12.

Og alle kan være med, skriver medarrangør Kim Nymark Kølleskov, der i øvrigt selv er en yderst habil langdistancesvømmer.

"De seje, der træner til triatlon, begynderne, der gerne vil prøve at konkurrere ved et stævne, de øvede og rutinerede, der går efter ”guldet”, eller dem, der bare vil udfordre sig selv. Der er rig mulighed for at være med til at sætte klubrekorder – så kom frisk," skriver han på Facebook.

Både medlemmer og ikke-medlemmer af svømmeklubben kan deltage. Hvis man ikke er medlem, skal man oprette en profil på klubbens hjemmeside, http://aero.klub-modul.dk, hvor man også tilmelder sig. Kim Nymark Kølleskov tager imod eventuelle spørgsmål på mail-adressen kimnymarkkristensen@gmail.com eller pr. sms på telefon 29243876.

Det koster 30 kroner pr. deltager at være med, og tilmeldingsfrist er den 9. marts. /ANDO

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Skoler og daginstitutioner åbner torsdag den 16. april: - Det kommer til at være en anden hverdag, end den vi kendte før corona

Læserbrev

Lokaldebat: Åbn bibliotekerne eller udbring bøger

Læserbrev: Genbrugspladsen er genåbnet med restriktioner. Det mener jeg bestemt også, bibliotekerne skal. Jeg anser det for en bunden opgave hurtigst mulig at sikre, at børn og voksne kan få nogle bøger at læse i. Og jeg har et bud på hvordan. De skal kun være åbne, når de er betjente og kun for udlån og nok også aflevering. Altså ingen læsesal eller brug af computere. Som andre steder på øen skal der være begrænsninger for, hvor mange der kan være inde i biblioteket samtidig. Det klarer den ansatte. Og vedkommende skal sikre sig, at alle besøgende sprittes af og afspritte efter hvert udlån/aflevering via maskinen. Alternativt kan det også gøres, som jeg har set det på norsk tv - fra Stavanger. Her skriver man til biblioteket, hvilke type bøger man ønsker. Både børn, unge og voksne. Og så finder en bibliotekar hvis muligt de ønskede bøger og tillægger et par stykker, som han mener, de vil kunne lide. Derefter kører biblioteket ud til lånerne med en pose med bøger og afleverer med afstand. Jeg melder mig gerne til det. Jeg så nogle glade børn og voksne, der opdagede bøger og tegneserier på denne måde. Men det kan også være voksne, der er gået lidt død i lyd- og e-bøger, Netflix og danske corona-medier.

Svendborg

Ambulanceredder i frontlinjen: Skal vi sætte vores eget eller patientens liv først?

Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Annonce