Annonce
Langeland

Fond gav 12.000 kroner til shelter i Longelse: Nu er det stjålet

Man skulle efter planen have kunnet overnatte i et shelter på sportspladsen i Longelse til næste år, men sportsklubbens shelter er blevet stjålet, før det blev samlet. Arkivfoto: Morten Pape
Tyve har stjålet et 900 kilo tungt shelter, som var leveret til Longelse Sportsforening i et samlesæt og aldrig nåede at blive samlet.
Annonce

Longelse: Planerne om at sætte et shelter op i tilknytning til sportspladsen i Longelse bliver ikke til noget.

Longelse Sportsforening havde ganske vist fået 12.000 kroner af Nordea til et shelter, og det var også leveret i et samlesæt fra et savværk i Jylland, men nu er det stjålet.

- Samlesættet har ligget gemt bag en hæk i fire uger, og vi skulle samle det efter nytår, men det er blevet stjålet mellem onsdag aften til søndag eftermiddag, fortæller Mikael Petersen, formand for Longelse Sportsforening.

Samlesættet vejer 900 kilo, så det er ikke en af de tyvekoster, man lige putter i lommen eller smider ind bag i bilen.

- Nej, der er blevet brugt et større køretøj, og vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige. Når vi er så heldige, at der er nogen, der skænker os midler, så er det irriterende at se, at tingene bare bliver stjålet, siger Mikael Petersen.

Da samlesættet har ligget frit tilgængeligt, er sportsforeningen ikke forsikret mod tyveri.

Shelteret skulle efter planen have været brugt til almen overnatning, og det skulle også have indgået i friluftsguidens landsdækkende liste over shelters.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Et godt og affaldsfattigere 2021

Navne

80 år: Finnebarn blev på Langeland

Annonce