Annonce
Faaborg-Midtfyn

Folk i Pejrup bliver forkælet

Der er lagt op til en hyggelig og festlig aften i forbindelse med generalforsamlingen i Pejrup Landsbyforening og Forsamlingshus fredag 28. februar. Privatfoto
Festaften med gratis trerettersmenu i forbindelse med generalforsamlingen i Pejrup Landsbyforening og Forsamlingshus.
Annonce

Pejrup: Når der fredag 28. februar kl. 17.30 er generalforsamling i Pejrup Landsbyforening og Forsamlingshus, kan de fremmødte medlemmer se frem til en festaften.

- Det er helt vildt, hvad der er foregået i det forgangne år, siger formand Kamilla Bentsen.

- Vi har bare fuld fart på, og masser af nye idéer bliver skabt hele tiden. Godt nok er det frivilligt arbejde, vi gør i bestyrelsen, men vi kunne sagtens bruge mange flere timer, end vi gør lige nu på denne spændende opgave, men arbejde og andre pligter kalder jo også på os, siger hun.

Bestyrelsen har besluttet, at generalforsamlingen fremover skal være den helt store hovedattraktion, en festaften med format.

- Generalforsamlingen er den højeste myndighed i foreningen, og det er her, hvor det besluttes, om vi skal fortsætte eller ej, og derfor vil vi gerne lægge særligt fokus på denne aften, siger Kamilla Bentsen.

- Så vi har besluttet at invitere alle medlemmer på en gratis trerettersmenu kl. 19.15 efter generalforsamlingen for at fejre fællesskabet, de gode oplevelser vi har haft sammen i året og for at takke dem for deres støtte og engagement i foreningen.

- Vi glæder os til at se rigtig mange denne aften, både medlemmer og andre, som bare er nysgerrige på, hvad Pejrup Landsbyforening er for en størrelse, siger formanden.

Tilmelding til spisning skal ske til formand Kamilla Bentsen på pejrupforsamlingshus@gmail.com eller på sms til mobilnr.: 30 95 17 64. Tilmeldingsfristen er torsdag 20. februar.

Alle medlemmer af Pejrup Landsbyforening og Forsamlingshus inviteres til en festaften med en gratis trerettersmenu i forbindelse med generalforsamlingen fredag 28. februar. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce