Annonce
Faaborg-Midtfyn

Folk er helt vilde: Blum & Haugaard giver tre koncerter på Brahetrolleborg på én dag

Helene Blum & Harald Haugaard Band udkom med deres første album, "Strømmen", tidligere på foråret. Releasekoncerten måtte de skubbe til efteråret på grund af coronasituationen. Pressefoto
Helene Blum & Harald Haugaard Band fejrer genåbningen med tre koncerter i Brahetrolleborgs jagtstue 19. juni. De første to blev udsolgt på et døgn - nu laver de en tredje om eftermiddagen. - Det er helt vildt, siger Helene Blum.
Annonce

Korinth: Befolkningen i Faaborg og omegn har tydeligvis hungret efter at komme til koncert under coronanedlukningen.

I hvert fald kunne de to lokale musikere Helene Blum og Harald Haugaard konstatere, at det begrænsede antal billetter til den første offentlige koncert med Helene Blum & Harald Haugaard Band efter nedlukningen blev udsolgt på ganske kort tid, da billetsalget åbnede til deres midsommerkoncert på Brahetrolleborg 19. juni klokken 19.30.

Derfor fik de lynhurtigt arrangeret en ekstrakoncert samme aften klokken 21.30. Den blev også udsolgt på kort tid. Så nu har parret fået arrangeret en tredje koncert samme dag klokken 16. Altså tre koncerter på én og samme dag i jagtstuen på Brahetrolleborg, hvor der er plads til 48 mennesker ved hver koncert.

- Det er overvældende. Det er jo helt vildt fantastisk og rørende, at folk vil ud, og de vil opleve noget og være sammen inden for de rammer, det kan lade sig gøre. Vi har intet gjort for at sælge billetter. Det er kun gennem omtalen i medierne. Der gik et døgn, så var de to første koncerter udsolgt. Vi har allerede 10 på venteliste, så den tredje skal nok blive udsolgt også. Der var nogle af de ældre, der takkede nej til koncerten klokken 21.30, fordi de syntes, det var for sent. Men nu kan de måske komme klokken 16 i stedet, siger Helene Blum.

- Det er fuldstændig storslåede rammer i jagtstuen på Brahetrolleborg. Og der er rigeligt med plads. Forestil dig at komme ud fra den sidste koncert i den lyse sommeraften på Brahetrolleborg, et af de smukkeste hjørner i hele verden, siger Helene Blum.

Der er i skrivende stund stadig billetter til koncerten klokken 16. De kan reserveres via email til midsommer@blumhaugaard.dk, alternativt på telefonnummer 21 75 02 82 . Alle billetter skal bestilles og betales på forhånd. Der er ikke billetsalg i døren på koncertdagen. Prisen for en billet er 230 kroner.

De to koncerter finder sted på Brahetrolleborg. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce