Annonce
Erhverv

Fokus på børnene: Svendborg-café sat til salg efter mindre end et år

Sabrina Balschmidt og Dennis Justesen Nielsen købte Øko Cafeteriet i marts sidste år og har nu valgt at afhænde stedet igen. Familiære hensyn er årsag til beslutningen, oplyser de. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen
Hensynet til børnene har fået par til at sætte Øko Cafeteriet til salg mindre end et år efter, at de overtog den.

Svendborg: Der er fuld fart på, og det er dejligt - bare ikke for de små.

Det er det, der har fået Sabrina Balschmidt og Dennis Justesen Nielsen til at sætte Øko Cafeteriet i Svendborg til salg.

- Vi har to små børn, som vi har forsømt, og dem vil vi have fokus på nu, siger Dennis Justesen Nielsen.

Parret overtog spisestedet i Møllergade efter Sally Lundgren Hyldahl i marts 2019 og flyttede siden fra Silkeborg til Ringe, og nu har de altså valgt at afhænde caféen igen efter mindre end et år.

Og Dennis Justesen Nielsen understreger, at beslutningen ikke er taget, fordi det kniber med at få økonomien til at hænge sammen - heller ikke selv om han erkender, at der er mange om buddet i Svendborg.

- Konkurrencen er ikke hård på de ting, vi satser på, nemlig bæredygtighed, økologi og vegetar- og veganermad. Vi kan godt mærke, at vi har ramt noget i Svendborg, og vi har kunder, der kommer helt fra Odense og fra Nordsjælland, når de er på besøg hos deres børn på efterskolerne her, siger han.

Annonce

Fuldt hus i døde måneder

Han fortæller også, at parret modsat den tidligere ejer har valgt at holde åbent i januar og februar, som ellers betragtes som døde måneder.

- Vi har haft fuldt hus næsten hver dag, så stedet har ikke skuffet. Vi er stolte af det, vi laver, og ved, at vores produkter holder, men vi må erkende, at vi har travlt. Også mere travlt, end vi havde regnet med - vi har ikke haft en fridag, siden vi åbnede, siger Dennis Justesen Nielsen og oplyser, at parret faktisk allerede barsler med andre planer - som han dog ikke kan sige meget om, før caféen er afhændet og nye lokaler fundet - i Svendborg.

- Men det er noget, vi har leget med og godt vil i gang med, og det kan vi ikke, hvis vi også skal være fuld tid i caféen, siger han.

Han vedgår, at beslutningen om at sælge ikke har hørt til de lette.

- Vi er kede af at skulle sælge det, for vi har haft et godt år. Men børnene kommer i første række, og sådan skal det være. For uden familien har vi ingenting, siger han.

Øko Cafeteriet holder åbent, til det er solgt - og prisen for stedet er 600.000 kroner, oplyser Sabrina Balschmidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

93-årige Ruth troede, det var slut, da coronaen ramte: - Jeg ved ikke, om jeg bare har været heldig

Navne For abonnenter

Dengang:

Annonce