Annonce
Svendborg

Fodbolddreng testet positiv for Covid-19: Nu sender Oure Efterskole 45 elever hjem for at blive testet

45-50 kommende elever på Oure Efterskole er sendt hjem, inden de overhovedet er begyndt på skolen. De har deltaget i sommerfodboldtræning, hvor en elev nu er testet positiv for Covid-19. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
En elev, som på søndag skulle være startet på Oure Efterskole, er blevet testet positiv for Covid-19. Drengen har deltaget i SfB/Oures fodboldtræning hele sommeren, og derfor har Oure Efterskole besluttet at sende 45-50 elever hjem, for at blive testet.
Annonce

Oure: En kommende elev på Oure Efterskole er blevet testet positiv for Covid-19.

Eleven, som kommer fra Sjælland, har i sommerferien deltaget i U17-fodboldtræning i Oure, og derfor er alle spillere på  SfB/Oures U17 og U19-hold sendt hjem for at blive testet for corona.

- Vi har en tidlig kampstart i år, og derfor har vi tilbudt fodboldtræning for drengene i sommerferien. De to hold (U17 og U19, red.) har ikke haft noget med hinanden at gøre, men trænerteamet har været i kontakt med begge hold, og da vi gerne vil gå med livrem og seler, har vi besluttet, at alle, der har været på et af de to hold, skal testes, inden de kan starte på skolen, siger Michael Hegner, der er en del af efterskolens ledelse.

Annonce

Sendt hjem inden skolestart

45-50 kommende elever på Oure Efterskole har deltaget i fodboldtræningen, og de er derfor sendt hjem, inden de overhovedet er begyndt på skolen.

- Vi vil gerne sikre os, at alle får en tryg start, og derfor vil vi gerne have, at alle, der har spillet på holdene, bliver testet for Covid-19, siger Michael Hegner.


De to hold (U17 og U19, red.) har ikke haft noget med hinanden at gøre, men trænerteamet har været i kontakt med begge hold, og da vi gerne vil gå med livrem og seler, har vi besluttet, at alle, der har været på et de to hold, skal testes, inden de kan starte på skolen.

Michael Hegner, en del af Oure Efterskoles ledelse


Fodbolddrengene har boet på skolen eller hos private, mens de har været til sommertræning.

- Gymnasieeleverne har boet på skolen, mens de kommende efterskoleelever enten har boet ved noget Airbnb eller hos private, siger Michael Hegner.

Martin Juhl Jensen er fodboldtræner og lærer på Oure Efterskole, og han fortæller, at han har været i kontakt med eleven, som er blevet testet positiv for Covid-19.

- Han har det fint. Han skulle angiveligt være blevet smittet til en familiefest, siger Martin Juhl Jensen.

Indtil alle fodbolddrenge er blevet testet, er alt træning aflyst, tilføjer Martin Juhl Jensen.

- Spillerne kan vende tilbage til skolen og træningen, så snart de er blevet testet negativ, siger han.

Det er planen, at 643 elever skal starte på Oure Efterskole på søndag den 9. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce