Annoncørbetalt indhold

Flyt bestyrelsesmødet eller jobsamtalen!

Der findes møder som bedst holdes uden for virksomheden. F.eks. møder der kræver en vis fortrolighed som bestyrelsesmøder, leder- og strategimøder eller interviews, hvor ansøgere eller kandidaters anonymitet er essentielt indtil forløbet er afsluttet.

Executive møderum og masser af mødelokaler i forskellige størrelser giver Ledernes KonferenceCenter i Odense de rette forudsætninger for tilbyde Fynske virksomheder et sted, hvor netop intimitet og fortrolighed trives i en hjemlig atmosfære

Kontoret, væk fra kontoret

Du skal selvfølgelig ikke undvære noget, når du vælger at bruge kontoret, væk fra kontoret. Trådløst fiberinternet, storskærms-TV, whiteboard, flip-over og eksklusive møbler er blot udpluk fra listen over vores Executive mødefaciliteter. Vi kan sågar hjælpe med sekretærfunktion, hvis det kræves. Vand, kaffe/te samt snacks er standard under mødet.

Annonce

Mange ting bliver lettere over en bid mad

Samtaler, hvor du skal helt ind under huden på kandidaterne der er med i opløbet, er ofte lettere over en bid brød, hvor alle slapper lidt mere af. Alle dage mellem 12-14 er der stor tag-selv frokostbuffet i restauranten og selv når buffeten tages af, er man velkommen til at blive siddende, nyde kaffen – og gøre samtalen færdig.

Bestyrelsesmøder, generalforsamlinger og andre møder hvor der må indgå lidt ”forkælelse”, kan afsluttes med en gourmetmiddag og udvalgte vine i restauranten eller i eget lokale, alt efter hvad I foretrækker. Og er der stemning for mere, er baren selvfølgelig åben.

Annonce

Et helt Businesskoncept

Ledernes KonferenceCenter tilbyder et helt ”businesspartnerkoncept”, hvor virksomheder kan lave en fast årlig aftale til fordelagtige priser. Det aftales individuelt, hver meget der skal indgå i Businesspartner aftalen, det kunne ud over møder f.eks. være en hotelaftale på overnatninger til virksomhedens medarbejdere, kunder og leverandører.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.