Annonce
Sport

Fly fik landsholdsspillerne til at klappe taknemmeligt

Et fly med banner cirkulerede over træningsanlægget under landsholdets træning i Helsingør (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Kasper Hjulmand og den øvrige stab stod stille for en stund og begyndte at klappe i taknemmelighed, da et lille fly med banneret "Hele Danmark står bag jer!" flere gange cirkulerede over træningsbanen på Helsingør Stadion.

Peter Sørensen, tidligere Superliga-træner, har været fremme med kniven i podcasten "Mediano" efter at have set sine gamle Silkeborg-elever Robert Skov og Kasper Dolberg i kamp mod Bosnien forleden for de rød-hvide. - Når jeg ser dem løbe rundt derinde, så savner jeg noget glød og noget ild i øjnene hos dem. Det er jo en enestående chance for at vise sig frem. Jeg savner noget, sagde Peter Sørensen, der var tilstede i Brøndby under kampen.

Helsingør Dagblad fortæller, at kommunen netop har bebudet, at den vil poste fem millioner kroner i et projekt omkring banen på Helsingør stadion, så landsholdet vil blive og bruge det stadion som base.

Annonce

Martin Borre, 42-årig tidligere topspiller for Køge, OB, IK Start og Vejle, er nu souschef på Berlingskes politiske redaktion, men er i EM-perioden blevet morgenavisens fodbold-reporter. Han var også i Helsingør og han funderede sammen med et par andre reportere og det med, "at visse spillere" bare er sådan skruet sammen, at de ser uinteresseret ud.

Kasper Schmeichel spiller en afgørende rolle på landsholdets og Alphabeats "Danmarks Dynamite", fordi hans stemme og sang er bedre end de flestes. Han bekræftede, at han synes det har været sjovt at være med til at lave og havde ingen kommentar til, hvordan Martin Braithwaite så ud på videoen. - Den har jeg ikke set, sagde han køligt.

Landsholdets førstekeeper er glad for, at der nu kan komme endnu flere tilskuere i Parken. Til den første kamp mod Finland, som spilles lørdag, er planen dog at spille foran de tidligere tilladte 15.900 tilskuere, da det er for sent at få de ekstra 9100 ind på stadion, med alt hvad det indebærer. - Hvis vi kan få 25.000 i Parken, er vi lykkelige over det.

Vi ville være lykkelige over bare 5000, for når man har spillet over et år uden tilskuere, så gør det mindste antal tilskuere en kæmpe forskel, siger keeperen. Schmeichel har i det forgangne års tid udnyttet, at hans ordrer ude på banen kunne høres af samtlige medspillere. Det vil det ikke kunne på samme måde med så mange tilskuere.

Robert Skov trænede lidt for sig selv på stadion, mens Christian Nørgaard deltog fuldt i det kvarter, som den danske presse fik lov at se. Robert Skov fik sig et vrid i kampen mod Bosnien og skal Kasper Hjulmand skifte ud i sin 26-mandstrup skal det ske inden den første kamp mod Finland.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Skjoldnæs-kaptajn har afleveret sine nøgler: Stopper med øjeblikkelig virkning

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: 173 testet positiv det seneste døgn - antallet af indlagte stiger med fire

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Skepsis over ny legeplads: Kommer til at gå ud over torvehandlen

Ærø For abonnenter

Hverken glamping eller hotel: Søbygaards fremtid er på plads

Faaborg-Midtfyn

Sensationelt fund: Ligsten over prominent Faaborg-købmand dukker op under kirkens gulv

Langeland For abonnenter

Nyt fra Langelands erhvervsliv: Gode penge i grise, svære kår for yoga-retreat og parløb i Peløkke og Luxenborg uden den store succes

Erhverv For abonnenter

Trælastkæden Bygma bekræfter: - Ja, vi er på vej til Svendborg

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

EM For abonnenter

Kommentar: De bedste har den hårdeste vej

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Ærø

Pengene vælter ind: Ærø kåret til Europas mest energiansvarlige ø

Danmark

Snart bliver toiletbesøg en del af corona-bekæmpelsen

Svendborg

Snart kan børnene rutsje og klatre i midtbyen: Sådan kommer den nye legeplads på torvet til at se ud

Langeland For abonnenter

Værtshus-ejer i retten for at holde åbent under nedlukning: - Det er ikke rimeligt med så kort varsel at regne med, at vi har styr på restriktionerne

Kultur

Fem nye navne på Heartland: Fleetwood Mac-legende giver sin første solokoncert i Danmark

Annonce