Annonce
Faaborg-Midtfyn

Flugtcyklist måske fanget på video: Politiet fortsat på jagt efter mountainbiker og forsvunden cykel efter uheld

Det var på denne stræjkning, at en 73-årig dame brækkede håndledet i forbindelse med et sammenstød med en anden cyklist, der kørte på en mountainbike og forlod stedet uden at stoppe. Foto: Rasmus Henriksen
Ikke nok med en 73-årig cyklist brækkede sit håndled ved et sammenstød med en anden cyklist ved Brobyværk, så forsvandt hendes cykel også, mens hun sammen med sin mand tog på skadestuen. Politiet søger vidner til episoden
Annonce

Rettelse 21:38: Vi havde oprindeligt i artiklen citeret Fyns Politi for, at der var blevet stjålet to cykler. Det er efterfølgende blevet avisen bekendt, at der blev stjålet én og ikke to cykler, hvorfor vi har udeladt citaterne og rettet artiklen.

Brobyværk: Det er lidt af et mysterium, hvad der skete på cykelstien mellem Nørre Broby og Brobyværk tirsdag klokken 14.45.

Fyns Politi ved dog så meget, at en 73-årig kvinde kom cyklende sammen med sin ægtemand fra Nørre Broby i retning mod Brobyværk på hver deres racercykel af mærket Peugeot, da kvinden kører sammen med en cyklist på en mountainbike. Ved sammenstødet brækker den 73-årige sit håndled, mens føreren af mountainbiken cyklede videre uden at stoppe.

Efterfølgende ankom en mand til stedet og tilbød at tag kvindens cykel med hen til et pizzaria, hvilken han fik lov til. Siden er cyklen ikke blevet set, oplyser vagtchef hos Fyns Politi Henrik Krøjgaard til avisen.

Politiet er derfor på jagt efter både mountainbikeren og den mystiske mand, som lovede at fragte cyklen til et pizzaria i nærheden.

Nu har en borger så henvendt sig til politiet med oplysninger, der måske kan bidrage til efterforskningen.

Annonce

Video kan være nøglen

Et overvågningskamera foran RH Autoteknik, der ligger få hundrede meter fra uheldsstedet, kan nemlig have fanget noget interessant, fortæller ejer af mekanikerforretningen Ronni Hansen.

- Jeg har et kamera, hvor enden af synsvinklen rammer vejen, så jeg tænker, at der er gode muligheder for, at jeg har noget på min overvågning, siger Ronni Hansen.

Han har kontaktet politiet, der onsdag eftermiddag ikke havde vendt tilbage.

Selv har Ronni Hansen skimtet videoen igennem, hvor der omkring tidspunktet for uheldet ses en cyklist på en mountainbike komme kørende fra Nørre Broby klokken 14.48. Om det kan bruges til noget, vil han lade være op til politiet at vurdere.

Annonce

Politiet har besøgt pizzariaer

Politiet gik straks i gang med at efterforske sagen, fortæller Henrik Krøjgaard, da avisen taler med ham onsdag.

-Vi fik oplysninger om, at føreren muligvis skulle være et pizzabud. Så vi har været rundt og lavet nogle forhør i området ved nogle forskellige pizzariaer, men det har ikke givet noget endnu. Men jeg kunne forestille mig, at patruljen, som har opgaven de næste par dage, kunne finde på at køre lidt rundt og se, om nogen vil give sig til kende, lyder opfordringen fra vagtchefen, der håber, at der er tale om en misforståelse.

Ud over manden med cyklen, ønsker Fyns Politi også at høre fra cyklisten, som ifølge Lars Thede, der også er vagtchef ved Fyns Politi, ikke kan have undgået at bemærke, at kvinden væltede ved sammenstødet.

Lars Thede opfordrer til, at man henvender sig til Fyns Politi på telefon 114, hvis man mener at have set noget eller have en viden, der kan hjælpe politiet i sagen.

Hverken den 73-årige dame eller hendes mand har kunnet give en præcis beskrivelse af den anden cyklist, der stak af fra stedet. Udover at vedkommende havde mørkt hår og kørte på en mørkeblå mountainbike.

Der er heller ikke noget signalement af den mand, som tilbød at tage cyklen med sig til et pizzeria.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Sport

Se alle billederne: Fynske håndboldherrer ender 13 års titeltørke med pokalguld

Annonce