Annoncørbetalt indhold

Flere muligheder for internet - måske der er kommet flere udbydere, der hvor du bor!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vil du af en eller anden årsag skifte dit internet i hjemmet? Det kan være, du synes, det er for dyrt, eller du ikke er tilfreds med hastigheden. Det kan også være på grund af noget helt tredje. Uanset hvad det er, kan du finde ud af, om der er kommet flere muligheder for internet, der hvor du bor. Her er det muligt at finde billigt bredbånd til din adresse fra flere forskellige udbydere – det kan jo være, der er kommet nye til, siden du købte bredbånd sidst.

Bredbånd defineres som internet med en vis hastighed. Alt internet er reelt bredbånd i Danmark, da det nemlig tidligere er defineret som internet med en hastighed på mindst to Mbit. Her er bredbånd på telefoner også inklusive.

Annonce


Der findes mange gode grunde til at undersøge, om du skal skifte internetudbyder til husstanden. Gennem tiden kan det være, at din husstands hastighedsbehov har ændret sig. Det kan for eksempel være, der er kommet en forøgelse i familien, der bliver arbejdet hjemme, der bliver spillet spil på nettet, der trækker en masse data eller en helt fjerde årsag. Når vi snart går ind i efterårsmånederne, og temperaturen falder, er der jo dømt hjemmehygge. Om man er til film, serier eller spil på nettet, kan det være en god idé at overveje på baggrund af hastighedsbehovet, om man skal gå over til en anden udbyder. Det kan også være en idé at spørge naboen, hvad vedkommende bruger. Det kan være, du bliver inspireret. Det kan også gå den modsatte vej. Måske går du mindre på nettet end før, hvor du så finder ud af, at du har brug for mindre, end du betaler for i øjeblikket. Uanset hvad er det derfor vigtigt at udregne hastighedsbehovet. På den måde kan du sikre dig at få et billigt internetabonnement.


Ifølge TV2 har valg af bredbånd også noget at sige i forhold til, hvad man laver i sin hverdag. Hvis du er studerende, bruger du højst sandsynligt mest internettet til research, lytter til musik og streamer film og serier på f.eks. Netflix. Hvis I er en familie, er der flere, der skal have god forbindelse. Her er det derfor vigtigt at have en god nok hastighed, så alle kan være på nettet samtidig. Hvis der er en gamer i husstanden, skal der skrues endnu mere op for hastigheden, da spil på nettet kræver hurtig hastighed. Hvis du bare er dig selv i hjemmet og ikke deler forbindelsen med andre, er du den mere almindelige bruger. I dette tilfælde kan du nøjes med 5-30 Mbit/s.

Artiklen munder derfor ud i tre gode råd angående køb af internet. Dem kan du læse nedenfor.


-         Tjek ud, om der er kommet flere internetudbydere, der hvor du bor.

-         Find ud af, om du er dækket rigtigt ind i forhold til husstandens hastighedsbehov - hvis ikke du er det, kan det være, du bliver særdeles upopulær blandt familiens storforbrugere.

-         Sørg for at tænke over, hvad du vil bruge nettet til derhjemme, inden du køber højere eller lavere hastigheder eller skifter udbyder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.