Annonce
Svendborg

Flere indbrud i virksomheder: Tyv smurte ketchup, kartoffelsalat og marmelade på vinduer

Fyns Politi.
Annonce

Svendborg/Vester Skerninge: Flere virksomheder og private boliger har haft besøg af indbrudstyve de seneste dage. Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport.

Blandt andet har en virksomhed i Wiggers Park fået stjålet opladere til noget el-værktøj. Det er sket mellem onsdag klokken 15 og torsdag klokken 7, hvor tyvene var kommet ind gennem en dør fra stedets værksted, der ledte ind til maskingaragen, skriver politiet i deres rapport.

Også på Mads Hansensvej i Vester Skerninge har der mellem onsdag aften og torsdag formiddag været ubudne gæster. Det er her Vester Skerninge Hallen befinder sig, og tyven har formentlig formået at finde den rette nøgle i en boks med kode.

Men det synes yderst mærkværdigt, det, der er foretaget indenfor. Ifølge døgnrapporten er stedet blevet gennemrodet, og fødevarer i form af ketchup, marmelade og kartoffelsalat er blevet kastet på vinduerne og efterladt ude i naturen. Derudover er en rude i en dør til klubhuset også blevet ødelagt.

Vi tager en tur tilbage til Svendborg. For på A.P. Møllers Vej fik politiet en anmeldelse torsdag om, at nogen havde været inde i et hus på vejen. Nærmere bestemt havde tyven begivet sig ind på et værelse, hvor der blev stjålet sko, bluser og hættetrøjer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Suverænt fynsk DM-guld fredag aften

Annonce