Annonce
Fyn

Flere forsamlinger og fester på Fyn: Politiet opfordrer forældre til at holde øje

Politiet har fået mange anmeldelser om forsamlinger og høj musik i nat. Arkivfoto: Michael Bager

Odense/Svendborg: Fyns Politi har natten til søndag fået en del anmeldelser om både for høj musik og for store forsamlinger.

- Vi har brugt lidt tid til at køre ud til fester. Og det er i hvert fald forbudt på offentlige arealer. Så vi vil gerne opfordre forældrene til at holde et vågent øje og have interesse for, hvad deres unge mennesker går og behandler kedsomheden med, siger vagtchef Kenneth Taanquist.

Han vurderer, at politiet natten igennem har fået omkring 10 anmeldelser om musik til ulempe.

Annonce

Der har også været anmeldt for store forsamlinger flere steder. Anmeldelserne har dog ikke resulteret i nogen sigtelser.

På B1909s boldbaner på Gillestedvej blev der anmeldt 25 unge mennesker samlet, men ifølge vagtchefen fløj de i alle retninger, da politiet nærmede sig.

Ligeledes er folk stimlet sammen i parkeringskælderen under Super Brugsen i Odense C og foran Odense Banegårdscenter, som tiltrak omkring 20 mennesker.

Desuden har unge mennesker ifølge Kenneth Taanquist også løbende taget ophold i Vollsmose Torv, ligesom der har været anmeldelser om overtrædelser på busterminalen i Svendborg.

Forsamlingsforbuddet er på maksimalt fem personer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce