Annonce
Faaborg-Midtfyn

Flere årgange hjemsendes: Elever på tre store skoler i Faaborg-Midtfyn smittet med corona

Øhavsskolen afdeling Svanen er igen ramt af corona. Det gælder også Tingagerskolen i Ringe og Broskolen i Årslev. Arkivfoto: Torsten Cilleborg
I løbet af weekenden er elever på tre af Faaborg-Midtfyns store skoler blevet testet positive for corona. Nu er elever og lærere på de pågældende årgange hjemsendt.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Tre elever fra henholdsvis Tingagerskolen i Ringe, Broskolen i Årslev og Øhavsskolen i Faaborg er henover weekenden blevet testet positive for corona.

Det oplyser Faaborg-Midtfyn Kommune i en pressemeddelelse.

De tre elever, der er testet positive for covid-19, er en elev på 9. årgang på Tingagerskolen i Ringe, en elev på 8. årgang på Øhavsskolen afd. Svanen i Faaborg og en elev på 7. årgang på Broskolen afd. Bøgehøj i Årslev.

Skolerne har i samarbejde med kommunens sundhedstjeneste hjemsendt alle elever på de respektive årgange til test, selvisolation og fjernundervisning, lyder det i pressemeddelelsen.

De berørte elever og lærere skal blive hjemme, selvisolere sig og testes for covid-19, inden de kan komme i skole igen. Selvisolation betyder både, at man ikke kommer i skole, og heller ikke deltager i fritidsaktiviteter eller sociale arrangementer som for eksempel legeaftaler.

Årgangenes forældre samt ansatte på skolerne er orienteret om udbruddet samt retningslinjer for test og selvisolation, oplyser Faaborg-Midtfyn Kommune.

Annonce

Svanen hårdt ramt

Øhavsskolens afdeling Svanen var også ramt af corona i sidste uge.

Torsdag modtog skolen meddelelse om, at to drenge fra 7. årgang var testet positive for covid-19, og det førte til, at hele årgangen, cirka 100 elever, blev hjemsendt til tests, selvisolation og fjernundervisning.

Det er anden gang, at 7. klasserne må hjemsendes til fjernundervisning, første gang var 6. september. Også 9. klasserne har to gange været hjemsendt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce