Annonce
Svendborg

Fire indbrud: Tyve stjal designermøbler, mens beboeren var hjemme

Dyre designermøbler og store kontantbeløb er noget af det, tyvene har fået med sig fra fire indbrud i Svendborg på det seneste. Genrefoto: Kristian Brasen
Indbrudstyvene har boltret sig i Svendborg på det seneste, og især et indbrud på Sankt Jørgens Vej er bemærkelsesværdigt. Her brød tyve ind og stjal designermøbler, mens beboeren sov på førstesalen.
Annonce

Svendborg: De ligger ikke på den lade side for tiden, indbrudstyvene.

Fyns Politi har således fået anmeldelser om fire indbrud i Svendborg-villaer, og særligt et på Sankt Jørgens Vej er markant.

Det er begået mellem klokken 00.30 og 01.00 natten til søndag, og ifølge Rasmus Tyllesen, der er politikommissær ved Fyns Politi, lykkedes det tyvene at slippe af sted med en PH Koglen-lampe i kobber, en Arne Jacobsen læderstol af typen "ægget", en PH bordlampe, en Ipad og 2000 kroner i kontanter - mens husets kvindelige beboer sov på førstesalen.

- Hun har forklaret, at hun hørte en skramlen, men at hun ikke reagerede yderligere, siger Rasmus Tyllesen.

Annonce

Stort kontant-tyveri

De formastelige er kommet ind ved at brække et vindue op for så at stikke en arm ind og åbne en terrassedør, og også en villa på Klampenborgvej har haft besøg.

Her er der stjålet 5000 kroner, 110 euro og små 500 amerikanske dollars, og det er sket i sidste uge i tidsrummet fra onsdag eftermiddag til søndag aften.

I Æblevænget er der stjålet et Garmin-ur, et sæt høretelefon er mærket B&O H4, en sort Fjällräven-rygsæk samt to flasker dyr cognac fra en villa, og her er gerningsmanden kommet ind ved at brække et vindue op i tidsrummet fra fredag eftermiddag og søndag middag.

Endelig har også et hus på Sanddalsvej haft visit. Her er der endnu ikke overblik over, hvad der stjålet, mens det ligger fast, at indbruddet er begået i tidsrummet fra fredag eftermiddag til lørdag morgen, og at tyven er kommet ind ved at brække et vindue op med et koben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce