Annonce
Erhverv

Derfor vokser væksten trods underskud i Digizuite

Digizuite her i centrum af Odense har haft en helt usædvanlig god start i USA. Foto: Jesper Beenfeldt Nielsen

Selv om man ikke umiddelbart kan se det på bundlinjen, fik Odense-virksomheden Digizuite stor succes, da den lancerede sit produkt i 2016. Det var der flere årsager til.

1 Opdaget fra start

Kort efter lanceringen blev Digizuite Media Manager inkluderet i en vigtig rapport om branchen, der samme år blev lavet af det meget indflydelsesrige Gartner, der er verdens største it-analysehus. Det var en vigtig anerkendelse over for kunderne.

2 Enkelt og let

Ifølge bestyrelsesformand Søren Skovbølling og direktør Kim Wolters er produktet enkelt, let at tage i brug og let at anvende uden meget oplæring.

- Jeg tror, at det ligger naturligt for danskere at gøre det på den måde, det har noget at gøre med den danske tradition for design. I hvert fald viste det sig at være meget forskelligt fra de store, amerikanske systemer, siger Søren Skovbølling.

3 Åbent system

I modsætning til store konkurrenter som Adobe var og er Digizuites produkt ikke en del af et stort kompleks it-system, tværtimod var der fra begyndelsen indbyggede motorveje til andre systemer, så kunderne ikke blev låst ved at investere i det danske program.

- Det har været en mega-trend lige siden. Mange kunder vil ikke længere være afhængig af et stort system, der kan alt muligt, de vil have mulighed for selv at vælge det bedste produkt til hver enkelt opgave. Det har hjulpet os i konkurrencen, siger Kim Wolters.

4 Samarbejde med succesfuld udvikler

Oven i den gode start fik Digizuite et tæt samarbejde med Sitecore - den oprindeligt danske, meget succesfulde udvikler af såkaldt CMS-software til produktion af hjemmesider.

- Vi fulgte med dem frem i USA, det er årsagen til, at halvdelen af vores omsætning i dag kommer fra amerikanske kunder. Det er en kæmpe styrke for os nu, men jeg vil nok ikke opfordre andre til at gøre det så tidligt, for det var en meget stor mundfuld, siger Søren Skovbølling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce