Annonce
Ærø

Fint besøg: Transportminister holder tale til ny færges dåb i Marstal

Ærøs nye færge skal fejres lørdag den 30. november. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Både borgmester og minister er blandt talerne ved Ærøexpressens dåb i Marstal lørdag den 30. november.
Annonce

Marstal: Der er fint besøg fra den politiske top, når Ærøexpressens nye færge skal døbes lørdag den 30. november. Transportminister Benny Engelbrecht (S) har nemlig meldt sin ankomst og er en af de i alt syv personer, der skal holde tale ved festlighederne på Marstal Havn. Det fremgår af et program, som rederiet har sendt til avisen.

Ifølge programmet begynder festlighederne klokken 12 med, at festteltet åbner og skonnerten Meta anløber med gæster fra Langeland. Klokken 13 byder formand for rederiets bestyrelse Christian Holm velkommen, og derefter vil gudmor Inge Halmø døbe den nye færge.

Herefter er der taler fra de øvrige inviterede spidser, som udover transportministeren er borgmester på Ærø Ole Wej Petersen (S), repræsentant for ”Færgegruppen” Knud Bøttiger, turist- og erhvervsdirektør Chris Hammeken og endelig Carl Erik Kristensen, direktør for Hvide Sande Skibsværft.

Festlighederne afsluttes med et festfyrværkeri af fyrværker Jon Møller klokken 17, hvorefter der inviteres til fest i teltet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce