Annonce
Langeland

Filmoptagelser med Trine Dyrholm: Bliv statist i Bagenkop

Til filmatiseringen af Erling Jepsens "Erna i krig" søges statister i Bagenkop. Filmen har skuespiller Trine Dyrholm på rollelisten. Foto: arkiv
Optagelser til filmen "Erna I Krig" med Trine Dyrholm på rollelisten skal foregå i Bagenkop, derfor søger filmholdet statister

BAGENKOP: Går du med en skuespiller i maven, så er det måske dig, et filmhold søger som statist til filmoptagelser i Bagenkop.

Til filmen "Erna I Krig", der har Trine Dyrholm på rollelisten, søger holdet bag nemlig en række lokale til at fylde statistrollerne ud.

Filmen foregår i 1918 og handler om Erna (Trine Dyrholm), der er en kvinde, som er forud for sin tid. Hun går gennem ild, vand og første verdenskrig for at beskytte sin søn Kalle (Sylvester Byder), skriver Nimbus Film.

Hvem skal du så være? Jo, faktisk søger filmholdet en del personer, både i antal og karaktertræk.

Blandt andet skal der bruges to kvinder over 30, to piger i alderen fem til 10 år og én dreng på samme alder. Filmholdet leder også efter to mænd i alderen 16 til 21 år. Her skal håret være kort, og du må ikke have skæg. Selvom et overskæg kan gå an. Høj og slank af bygning er en fordel.

En mand i slutningen af 20'erne skal passe på samme beskrivelse. Endelig søges en mand i alderen 35-45 år, som gerne må have en autoritær udstråling.

Optagedagene foregår 14. og 15. oktober i tidsrummet 7.30–19.00. Interesserede kan maile maria@nimbusfilm.dk eller ringe på 36 34 09 10 og spørge efter Maria eller Emilia.

Som tak kvitterer filmholdet med to billetter til filmen pr. person.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
GOG

GOG forlænger med stregtalent

Dødsfald For abonnenter

Nekrolog: Praktiserende læge i Rudkøbing Erik Søgaard Rasmussen var aldrig bange for at tage ansvar på sine patienters vegne

Annonce