Annonce
Fyn

Fikse smutveje og stjernebilleder på vej til Randers

Dejligt at være tilbage i Randers. Her bydes på corona-sikret pølse, der fylder hele den fodboldbane, som er aftegnet i selve bakken. Tulip-navnet leder dog mere tankerne hen på de store dage i Vejle Boldklub, men det kan Randers-folkene jo ikke gøre for. Pølserne var gode og kun let brankede efter årstiden. Foto: Leif Rasmussen
Annonce

OB's spillerbus-chauffør Anita lyttede opmærksomt til radioen og tog en smutvej væk fra motorvejen ved Skejby for at undgå den bilkø, der hobede sig op mod Hadsten efter en ulykke.

---------

Jørgen Skjelvik var ikke nået at blive klar. Skade i lyskeregionen var så slem, at nordmanden slet ikke var taget med til Randers, hvor altmuligmanden Oliver Lund overtog posten som venstre back. Det indbragt også den unge Brenderup-gut Mathias Brems en plads på bænken.

-----

Jeppe Tverskov kunne ikke undgå at opdage forleden, at Diego Maradona var afgået ved døden. - Det var overalt. Jeg kunne mærke på dem, der er fra generationen lige før mig, at det rørte dem. Jeg er jo født i 1993 og har ikke oplevet ham live. Men jeg kan se, at han lavede nogle ting, der var sværere dengang, fordi modstanderne fik lov til meget mere end nu. Det er ret imponerende, sagde Tverskov til Sport Fyn før Randers-kampen.

-----

OB-træner Jakob Michelsen sad ved sin PC, da det poppede op, at Maradona var død. - Min første tv-oplevelse for alvor med fodbold, var fra VM i 1986. Jeg græd, da Butragueno sørgede for at sende Danmark hjem fra VM, hvor Maradona var den store stjerne. Maradona var fantastisk og i hvert fald en af de bedste nogensinde. Og det viser, hvad vi savner lidt nu, hvad fodbold betyder for folk, når Argentina har tre dages landesorg, mener OB-træneren.

------

Cepheus ejendomme lægger navn til stadion i Randers, som nu hedder Cepheus Arena. Det tidligere Randers Stadion har i mellemtiden heddet både Essex Park, AutoC Park og Bio Nutria Park. Der er ingen af navnene, som Sport Fyn umiddelbart foretrækker. Men Cepheus er da et skridt på vejen.

------

Cepheus er jo et stjernebillede opkaldt efter de etiopiske konger i den græske mytologi. En af dem blev gift med den underskønne  - det hed det dengang - kvinde Cassiopeia, der jo også findes på himlen.

-----

"Mød mig på Cassiopeia" er en dansk musicalfilm fra 1951, instrueret af Torben Anton Svendsen, hvor figurer fra den græske mytologi besøger jorden og laver forviklinger i en teateropsætning. Her må Cepheus have været en af dem. Filmens manuskript blev skrevet af Fleming Lynge og Børge Müller, og den huskes særligt for en række melodier skrevet af Kai Normann Andersen. Tag den.

-----

Sport Fyn så OB's fysiske træner Janus Blond  kl. 13.14 Café Gertrud i skarpt løb fredag. Nogle timer senere i Randers løb han igen - denne gang med det hovedsigte at varme spillerne op til kamp.

--------

Sport Fyn var en kende forvirret over at se TV3 Sports Camilla Martin interviewe Jacob Nielsen, AGF's administrerende direktør på Cepheus Park. Godt nok har han været direktør for hestenes klub. Uden at have hørt en lyd fra interviewet må man formode, at der handlede om hans sportschef Peter Christiansens flugt til FC København.

----

Thomas Bansø mister med udgangen af februar sin elskede stilling som kommunikationsansvarlig i OB, fordi stillingen nedlægges. Og han er ikke sen til at gøre sine hoser grønne - oversættelse for folk efter 1990: Indsmigre sig over for andre, der kan bruge hans talent: Det sker bl.a. på Twitter:  "Der er mulighed for, at din virksomhed kan gøre brug af en journalistisk kommunikations-dude, der også kan trylle med radio og være pæn foran et kamera. Fang mig thomas.bansoe@gmail.com.

----

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

De lovede, det ikke ville ske: Birgit bliver blændet væk fra sin terrasse af solvarmepark

Annonce