Annonce
Danmark

Fik du hørt alt det bedste til din coronaisolation?

Signe Vestergaard Bansø, redaktør på Podcasten Danmark.

Der er lyd med i dit avisabonnement. Du kan nemlig lytte til en daglig podcast, som er en lydfil, du kan høre, når det passer dig. Det kan forsøde tiden lidt i coronaisolationen.
Her kan du læse, hvad jeg vil anbefale dig at høre.
Venlig hilsen Signe Vestergaard Bansø, redaktør, Podcasten Danmark.

1."Ring hjem Emil" specialudgave: Dyb alvor bag Trumps farceagtige farvel

I den her podcast bliver du klogere på, hvad de demonstranter, som stormede Kongressen USA, tænker her efter demonstrationen.
Journalist Emil Jørgensen har rejst USA tyndt under præsidentvalgkampen og ringet hjem i podcasten en gang om ugen. Podcasten var egentlig afsluttet, men på grund af urolighederne omkring præsident Trumps afgang er Emil og hans redaktør tilbage. 

De har helt særlig information fra den højspændte situation i USA. Derfor synes jeg, at du skal høre podcasten, som du finder her.

2. "Politik med Funding og Løvkvist": Derfor bliver Støjberg i Venstre

Politisk redaktør Thomas Funding og politisk journalist Kasper Løvkvist har igen fundet vej ned i værkstedet i Thomas Fundings kælder for at drikke øl og sætte brikkerne på plads i dansk politik. De fortæller, hvorfor det er bedst for Støjberg at blive hængende i det parti, som netop har vist hende den ultimative mistillid.

Podcasten er perfekt at sætte på, når man vil bag om alle de politiske nyheder, som man hele tiden bliver bombarderet med. Derfor anbefaler jeg den.

3. "Annus Horribilis": Poul Madsen- Jeg har været naiv, blind og dum

2020 blev det vildeste år i chefredaktør fra Ekstra Bladet Poul Madsens liv. Han var i en #MeToo-shitstorm både som anklager og anklaget. Han indrømmer, at han var naiv, blind og dum før #MeToo kom til Danmark.

2020 går over i historien, og vi begynder historiefortællingen i denne podcast-serie. Vi ser tilbage på det forfærdelige år. Her i podcasten får du hjælp til at lægge 2020 i graven. Og til at erindre de ting, som vi gerne vil have med. Derfor synes jeg, at du skal høre den. 

Annonce
Annonce
Svendborg For abonnenter

Ekspert: Det skal der til, før kommunen kan rive øverste etage af Rubberton-byggeri ned

Annonce