x
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Fik 1. og 2. grad forbrændinger: Indsat fik kogende vand kastet i hovedet

Arkivfoto: Michael Bager

Nr. Søby: Manglende lyst til at dele kogende vand med en anden indsat i Søbysøgaard Fængsel udviklede sig på dramatisk vis med, at en 29-årig mand kastede kogende vand i hovedet på en anden.

Desuden kastede han en spand med vand mod to betjente, som dog begge nåede at undvige. Forleden stod den 29-årige så til regnskab for forseelserne i Retten i Svendborg, og her kom det frem, at han var i færd med at lave en kop kaffe, da han fik at vide fra en medindsat, at det kogende vand i kedlen ikke skulle deles med ham.

Det fik den 29-årig til at kaste vandet i hovedet på den anden, hvilket medførte 1. og 2. grads forbrændinger i ansigtet. En mentalundersøgelse af den 29-årige vist, at han var sindssyg i gerningsøjeblikket, og han blev derfor dømt til psykiatrisk behandling. /rvjo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Støt handelslivet så seks tomme butikker ikke bliver til 76

Lokaldebat: I disse corona-tider er der tid til at reflektere over mange ting. En af disse er butikker. Som Faaborg er nu med mange lukkede på grund af coronaen og en mennesketom gågade samt andre steder, så kunne det være, folk skulle tænke lidt eller meget over brugen af indkøb på webshops. Det udvikler sig konstant i stigende grad. Hvis det bliver ved med at udvikle sig, så bliver Faaborg en meget tom og trist by, hvilket også vil have en effekt på et dalende antal turister. Denne tomhed har vi allerede nu fået et eksempel på. Så fremover: Handl lokalt i de fysiske butikker, så vi bevarer handelslivet. Hvis der er ting, man ikke kan købe her, så er det måske nødvendigt med køb på webshops. Forestil jer for eksempel en Open By Night uden butikker eller en almindelig hverdag med tomme lokaler. Det bliver en trist vandring igennem byen. 2019 optalte jeg antal butikker med start Østergade og op ad Østergade til Torvet, Torvegade, Mellemgade, Vestergade og frem til Mellemgade med slutpunkt ved Hammer-Hansen. Der er steder, som er detailhandel, caféer, bodegaer og restauranter. Der var faktisk 76 åbne steder. Der var seks lukkede. Generelt dukker der hurtigt nye butikker op i de tomme lokaler i byen. I dag var der det samme resultat. Og så er der jo også lige de fyldte lokaler i Herregårdscentret plus seks supermarkeder. Vi har et rigt handelsliv i Faaborg. Støt det og gå udenom webbutikker og ind i en fysisk lokal butik, så de seks tomme lokaler ikke bliver til 76.

Annonce