Annonce
Langeland

Fem langelandske gazelleprisvindere

- Vi har været så heldige at få vores del af markedet. Det er rart med medgang efter nogle lidt hårde år, siger medindehaver af EDC Langeland, Benny Boesgaard. Arkivfoto: Nynne Bojsen Faartoft
Gazellevirksomheder er en betegnelse for en hurtigt voksende virksomhed, som minimum har fordoblet sin omsætning over en fireårig periode.
Annonce

LANGELAND: Fem langelandske virksomheder er kåret som årets gazelleprisvindere i 2019. Det er Dagbladet Børsen, der hvert år kårer en lang række virksomheder, der har klaret sig særligt godt. I alt har Børsen kåret 2043 gazeller i hele landet.

De fem virksomheder fra Langeland er Dencam Composite A/S, Denwind ApS, Nybolig Fåborg, som ligger i Rudkøbing, Fiskeriselskabet Cecilie fra Bagenkop samt EDC Langeland.

Det er andet år i træk, at EDC Langeland får titlen som gazellevirksomhed. Medindehaver Benny Boesgaard siger:

- Første gang blev vi lidt overrasket. Vi havde ikke selv tænkt på, at vi kunne komme i betragtning. I år var vi lidt forberedt på det, fordi vores resultater er gået frem i forhold til sidste år.

Benny Boesgaard siger, at ejendomsmæglerbranchen efter nogle år med modvind er kommet i lidt medvind.

- Vi er i en følsom branche, hvor det går op og ned. Men i øjeblikket går det generelt fornuftigt på Langeland. Vi har været så heldige at få vores del af markedet. Det er rart med medgang efter nogle lidt hårde år, siger han.

Annonce

Kriterier

Gazellevirksomhed er en betegnelse for en hurtigt voksende virksomhed, som minimum har fordoblet sin omsætning over en fireårig periode. Navnet udspringer af den årlige gazelleundersøgelse, som er blevet udarbejdet af Dagbladet Børsen siden 1995.

Gazellerne skaber job, vækst og optimisme, og de er med til at sikre fremtiden for dansk erhvervsliv og det danske samfund, lyder en af begrundelserne fra Børsen for at fejre de hurtigt voksende virksomheder.

I undersøgelsen indgår kun A/S og ApS. Eneste undtagelse er pengeinstitutter, som deltager uanset virksomhedsform. Enkeltmandsvirksomheder indgår ikke i undersøgelsen på grund af manglende regnskabsdata, oplyser Børsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce