Annonce
Svendborg

Fem indbrud anmeldt: Værktøj, smykker og 'Koglen'-lampe stjålet

Fyns Politi har fået anmeldelser fra i alt fem, der har haft indbrud. Arkivfoto: Politiet
Annonce

Hesselager/Svendborg/Thurø: Fyns Politi har på det seneste fået anmeldelser om i alt fem indbrud.

Fra en villa på Hjaltesvej på Thurø er der stjålet smykker samt en PH-lampe af typen "Koglen" i kobber, og tyven er kommet til byttet ved at brække et vindue op tirsdag i tidsrummet fra klokken 14.30 til 20.

På Damvej i Hesselager er det et fyrrum, der har haft visit, og det er lykkedes gerningspersonen at slippe af sted med elværktøj i form af blandt andet en skruemaskine, en såkaldt fein-cutter, en vinkelsliber, en rundsav, en opladelig lygte og et batteri til en motorcykel.

Også et kælderrum i Byparken og endnu et på Store Byhavevej, begge i Svendborg, har haft gæster, og mens der er fjernet hånd- og elværktøj samt en kompressor til en samlet værdi af omkring 7000 kroner fra førstnævnte, så er der tilsyneladende ikke stjålet noget fra sidstnævnte.

De to indbrud er begået i løbet af januar, og endelig har en villa på Vemmenæsvej på Tåsinge haft uindbudte gæster onsdag i tidsrummet fra klokken 15.30 til 20.50. Væk er en orange plaid, en porcelænsfigur, der forestiller en hund, samt nok en figur - nemlig en abe designet af Kay Bojesen.

Det oplyser Fyns Politi. /finn

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland For abonnenter

Ny formand for elforsyning: - Vi har ikke været gode nok til at undersøge mulighederne

Annonce