Annoncørbetalt indhold

Fem gode grunde til at købe hus i Aarhus

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Uanset om du står foran en ny uddannelse eller et nyt job, om du er ung eller gammel, om du har mod på nye udfordringer eller blot trænger til luftforandring, så har Aarhus uanede muligheder at byde på. Her er kultur og natur, sjæl og livsenergi, hygge og fredelige oaser. Læs med her og lære Aarhus bedre at kende.

At flytte

Annonce

Når først beslutningen om at flytte et nyt sted hen er taget, kan du gå i gang med den praktiske del af flytningen. Det vil blandt andet sige finde ud af, hvilken bolig du vil bo i. Skal det være lejebolig eller ejerbolig? Uanset dit valg er der masser af boliger at vælge imellem i Aarhus.

Hvis du beslutter dig for at købe egen bolig, kan det være et godt og trygt valg at have en køberrådgiver ved din side. Her er BoligPartner en specialiseret og kompetent rådgiver, der fører dig sikkert gennem alle faser i bolighandlen.

Smilets by

Aarhus har fået det charmerende kælenavn efter et tidligere turistslogan, men navnet har holdt ved siden. Måske er der noget om snakken, for Aarhus er en levende og hyggelig by, som er behagelig at opholde sig i. Der er rig muligheder for at møde nye mennesker i byens parker og opholdspladser eller at få en snak med nye bekendtskaber på byens mange caféer og spillesteder. Du kan også indfange byens sjæl ved at gå en tur ned gennem Strøget eller ved at tage en cykeltur ned omkring havnen, og du vil hurtigt blive revet med af byens stemning og føle dig godt tilpas.

Uddannelse

Aarhus er en stor uddannelsesby med op til 50.000 studerende, der dagligt færdes i byen – og det kan mærkes på byens atmosfære, som emmer af ungdom, glæde og livsenergi. Står du selv foran at skulle vælge uddannelse, er der masser af studieretninger at vælge imellem blandt andet på byens universitet.

Er du kommet ind på din drømmeuddannelse, kan du flytte ind på et kollegie, finde et værelse i et bofællesskab eller købe din egen lejlighed. Det afhænger helt af dit temperament, og om du har lyst til at bo i midtbyen eller længere ude, hvor du er tættere på naturen.

Kultur

Aarhus var europæisk kulturhovedstad i 2017, og engagementet og indtrykkene fra det år kan stadig opleves i byens rige musik- og teaterliv blandt andet i Musikhuset og på Aarhus Teater. Men Aarhus er ikke kun kendt for musik og teater. Filmby Aarhus er en kreativ erhvervspark, som arbejder med film- og medieproduktion. Mest kendt er Aarhus nok for Den gamle by, Moesgaard Museum og kunstmuseet Aros – alle tre steder er altid et besøg værd. Men andre seværdigheder som Tivoli Friheden, Marselisborg Slot, Aarhus Domkirke, bør du heller ikke gå glip af.

Natur

Selvom Aarhus er Danmarks næststørste by, føles naturen stadig tæt på. Der er mange parker og små grønne åndehuller at nyde naturen i, og så ligger Botanisk Have midt i byen. Hvis du holder af gå- eller løbeture, ligger skove som Risskov og True Skov tæt på, og de er et oplagt udflugtsmål. Der er også mulighed for en cykeltur rundt om Brabrand Sø, mens du ligeledes nemt finder mountainbikeruter tæt på byen. Aarhus ligger lige ud til Aarhus Bugt, og havet præger byen med sit havnemiljø, familievenlige badestrande og smukke udsigt til Samsø og Mols Bjerge på Djursland.

I tæt afstand på Aarhus

Flot natur omkranser Aarhus, og du skal ikke bevæge dig langt for at få glæde af det. På den sydlige del af Djursland finder du Mols Bjerge, som er en af de danske nationalparker. Her finder du masser af forskellige naturoplevelser. Lige syd for Aarhus finder du Ajstrup Strand, som udover at være et sommerhus- og campingområde har sandstrand og masser af sommerliv. Du finder Ajstrup Strand cirka 15 km syd for Aarhus. Er du mere til historie, så kan du få en rundtur på Rosenholm Slot, hvor julekalenderen Jul på slottet blev optaget. Clausholm Slot kender du måske fra Den store bagedyst. Her kan du besøge den smukke slotshave. Hvis du har lyst til at opleve nye input og shopping, ligger gode handelsbyer som Silkeborg, Randers, Horsens og Ebeltoft i god køreafstand fra Aarhus.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.