Annonce
Svendborg

Fem fyret i Svendborg: Telebutik lukker efter 10 år på torvet

Telenor-butikken på torvet i Svendborg er lukket. Mandag var sidste åbningsdag. Foto: Ole Grube
For få kunder i butikken får Telenor til at lukke 13 filialer – heraf den på torvet i Svendborg og i gågaden i Odense.
Annonce

Svendborg: Den norske telekæde Telenor har lukket butikken på torvet i Svendborg.

Kæden har som led i en omstrukturering lukket 13 butikker over hele landet, og butikken i Svendborg er en af dem, der har drejet nøglen. Den holdt mandag åbent for sidste gang. Lukningen skyldes ændret købeadfærd fra kunderne eller sagt på en anden måde: Der kommer for få kunder ind ad døren.

- Vi følger kundernes trafikmønstre tæt, så vi har en stærk tilstedeværelse på de steder og platforme, hvor kunderne er. Vi ser, at kunderne i stigende grad rykker mod vores digitale kanaler, siger Tor-Arne Fosser, markedsdirektør for privat i Telenor i en pressemeddelelse.


Hvis der skal laves café, skal der være toiletter og køkken, og så er der ikke noget butik tilbage, så det kan ikke lade sig gøre. Det skal være en almindelig butik.

Johan Bille Wiggers, ejer af ejendommen


Annonce

Fem fyret i Svendborg

I forbindelse med lukningen af de 13 butikker har kæden fyret 59 medarbejdere. Fem af dem var ansat i butikken i Svendborg. Telenor har også lukket butikken i Vestergade i Odense og henviser nu kunder til afdelingen i Rosengårdcentret.

Kunderne henvises til Telenors butik i Rosengårdcentret i Odense. Foto: Ole Grube

Ejendommen på Torvet ejes af Johan Bille Wiggers, men modtog opsigelsen tirsdag, og derfor endnu ikke har haft lejlighed til at lede efter en ny lejer. Lejemålet løber frem til årets udgang.

Café eller restaurant bliver der dog ikke i hjørneejendommen ved Kattesundet.

- Hvis der skal laves café, skal der være toiletter og køkken, og så er der ikke noget butik tilbage, så det kan ikke lade sig gøre. Det skal være en almindelig butik, siger Johan Bille Wiggers.

Han ejer også to tomme butikslokaler i Kattesundet: Den tidligere Sportmaster-butik i nummer 10, der netop er blevet renoveret, og naboejendommen i nummer 8, der har været tom i et par måneder, efter at Gamestop-kæden har lukket alle butikker i Danmark.

Telenor-butikken er lukket, men kædens lejemål udløber først til nytår. Foto: Ole Grube
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce