Annonce
Fyn

Fem biler hærget: Hærværksmand havde set sig sur på sidespejle

Genrefoto: Péter Gudella / Scanpix
Annonce

Nyborg: En ukendt gerningsmand havde i begyndelsen af weekenden set sig sur på en række biler inden for en to kilometer radius i Nyborg mellem Kløvervej i nord og Nørregade længere sydpå.

Alle tilfælde af hærværk er fundet sted i tidsrummet fra fredag klokken 18 til lørdag klokken 10. Tre af dem er anmeldt til politiet allerede lørdag formiddag, mens ét først er anmeldt ved 14-tiden lørdag og et andet først søndag eftermiddag.

På Kløvervej gik det ud over en metalblå Suzuki Alto fra 2006. Her var det højre sidespejl slået af.

På Frisengårdsvej var det gået ud over to biler. En sølvgrå Opel Karl fra 2005 havde fået ødelagt sidespejlet, så det hang i ledningerne, og det samme var overgået en grå Opel Astra fra 2019.

På Humlevænget holdt en sandfarvet Audi fra 2014. Her var sidespejlet i førersiden knust, og endelig holdt en blå Citroën C1 fra 2006 i Nørregade. Også den havde fået ødelagt sidespejlet.

- Set ud fra geografien og modus med at ødelægge sidespejlene er det nærliggende at tro, at det er den samme gerningsmand, uden vi dog kan slå fast, at det er tilfældet. Men der er stærke indicier, der peger på, at det er den samme, siger politikommissær Milan Seyfabad fra Fyns Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Fodbolddrenge tilbage på udendørsbanerne: Vi har glædet os mest til at se vores venner

Sport

Tæt - med SUS Nyborg tabte igen

Debat

Debat: Mareridtet på Ryttermarken

Debat

Debat: Lokalt skal vi også stille krav

Annonce