Annonce
Faaborg-Midtfyn

Fat i børn og unge: Ny leder i LOF vil tilbyde kurser til en bredere målgruppe

Christina Hjelt Jørgensen håber på at kunne trække flere ind på aftenskolen, bla. ved hjælp af e-sport. Foto: Kasper Buur Nielsen
LOF i Faaborg-Midtfyn Kommune har fået ny leder i Christina Hjelt Jørgensen. Hun tiltrådte den 1. august og håber, at hun i fremtiden kan udvide målgruppen, så børn og unge også begynder at bruge aftenskolen.
Annonce

Faaborg: LOF i Faaborg-Midtfyn Kommune tilbyder kurser i blandt andet fransk, engelsk, yoga og forskellige musikinstrumenter. I en overskuelig fremtid kan aftenskolen i det midt- og sydfynske måske også byde på undervisning i e-sport, lyder det fra LOF i Faaborg-Midtfyn Kommunes nye leder, Christina Hjelt Jørgensen.

- LOF i Vestfyn har lavet undervisning i e-sport. Der er det unge mennesker, der kommer ind. Det er der mega stor interesse for, fortæller hun og forklarer, at hendes vision for fremtidens aftenskole er, at den skal appellere bredere, hvilket naturligvis indebærer børn og unge.

Til hverdag arbejder Christina Hjelt Jørgensen som revisor, men den 1. august i år fik hun ny sidebeskæftigelse. Hun tiltrådte nemlig som leder hos aftenskoleudbyderen LOF i en halvtidsstilling ved siden af revisorgerningen. Indtil nu har lederjobbet blandt andet budt på en masse administration.

- Det har være en udfordring, men også spændende. Det har været nyt, og jeg vil også gerne lære noget nyt. Jeg har den filosofi, at alt, hvad jeg kan lære, er der ikke nogen, der kan tage fra mig, lyder det fra den nyslåede leder, der dog erkender, at udviklingen af aftenskolen er det, hun finder mest interessant.

Annonce

Manglende interesse

Aftenskolerne oplever generelt manglende interesse fra borgerne. Det kan LOF i Faaborg-Midtfyn Kommune mærke, blandt på deres blokfløjtekursur, hvor ingen har meldt sig til undervisningen.

- Der har været deltagere på tidligere, men der var slet ikke nogen til at starte her i efteråret, fortæller Christina Hjelt Jørgensen.

Derudover er kataloget ikke blevet husstandsomdelt, men er i stedet blevet publiceret online.

- Jeg har ikke fået klager, men jeg har fået spørgsmål om, hvor kataloget er blevet af, siger Cristina Hjelt Jørgensen.

Hun er dog alligevel overbevist om, at aftenskolen kan spille en rolle i fremtiden.

- Det kræver ikke du er på hele tiden, her er det rent faktisk legalt at sige, nu handler det her om mig. Og noget jeg gør godt for mig selv i de to timer. Det, tror jeg, der kommer en bølge af, at det behov bliver større, fortæller hun.

Alle kurser og foredrag samt det nye online katalog kan ses på www.lof.dk/faaborgmidtfyn

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce