Annonce
Sport

Familien trækker fynske Sebastian Brydegaard hjem fra Norge

Sebastian Brydergaard fotograferet i Haugesund-dress før en 2-2-kamp mod Tromsø i den høje ende af Norge. Foto: Søren Plovgaard.
Den tidligere Næsbytræner og udviklingschef Sebastian Brydegaard vender hjem fra Haugesund den 1. april.

FODBOLD: Den kendte fynske træner- og lederskikkelse Sebastian Brydegaard vender 1. april hjem fra sit job som assistent for Tippeliga-klubben Haugesund, hvor fynboerne Mikkel Desler og vice-anfører Benjamin Tiedemann Hansen spiller. Og hvor den tidligere DBU-træner og OB træner Henrik Clausen er Head of Academy og trænerudvikler.

Ifølge Haugesunds hjemmeside meddelte Sebastian Brydegaard sin beslutning i forrige uge og angav familiære årsager for sin beslutning.

Brydegaard kom til Haugesund som udviklingschef i januar 2018 fra Næsby Boldklub og blev et år senere assistent for Jostein Grindhaug.

- Jeg har haft tre rigtigt gode år i Norge og har et vældig godt forhold til alle i klubben. Vi har været en stærk og sammensvejset enhed i den sportslige afdeling, men familien er kommet i den situation, at afstanden til Danmark er blevet for stort, og vi er taknemmelige for, at muligheden for at vende hjem bød sig, siger Sebastian Brydegaard til klubbens hjemmeside.

Det fremgår ikke, om Sebastian 36-årige Brydegaard med det samme vender hjem til et job på Fyn eller andre steder i Danmark.

Annonce

Det bliver et savn

- Samtidig rejser vi hjem med mange flotte oplevelser fra tiden i Norge, og jeg kommer til at savne både spillerne, trænerne og de øvrige ansatte i klubben. Jeg siger heller ikke farvel men på gensyn. I en eller anden form håber jeg at komme tilbage til FK Haugesund i fremtiden - det være sig på ferie eller i jobsammenhæng. Det er også godt at vide, at jeg forlader holdet i vældig god stand og det i mine øjne går en spændende fremtid i møde, tilføjer fynboen.

Træner Jostein Grindhaug findet det trist, at assistenttræneren stopper, men har forståelse for situationen og takker for et godt samarbejde med "en meget dygtig træner".

- Samtidig må vi respektere, at familien altid kommer først og at han må tage hensyn til, at tidspunktet for at returnere til Danmark er nu, siger Haugesund-træneren.

Klubbens sportslige leder Eirik Opedal siger blandt andet:

- Sebastian har lavet et fantastisk stykke arbejde for os - først som udviklingschef og siden som assistenttræner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce