Annonce
Faaborg-Midtfyn

Familiejulestykke aflyses: Midtfyns Amatør Scene aflyser forestillinger

Midtfyns Amatør Scene har gennem årene haft mange forestillinger, men i denne sæson spænder coronaen ben for teaterforeningen. Arkivfoto: Jørgen Hansen
Familiejulestykket Nisserne på Kornloftet er aflyst, og alle prøver på vinterforestillingen Hamlet og Romeo & Julie er udsat på grund af coronasmitterisikoen.
Annonce

Midtfyn: Coronarestriktionerne rammer endnu engang Midtfyns Amatør Scene (MAS), der allerede i august måtte aflyse familieforestillingen Oliver Twist.

Yderligere to forestillinger, som skulle have opført i alt 18 gange i løbet af vinteren, er blevet aflyst eller udsat.

Familiejulestykket Nisserne på Kornloftet, som skulle spilles på MASken i Ryslinge inden jul, er aflyst.

- Tilsvarende er alle prøver på vinterforestillingen Hamlet og Romeo & Julie udsat grundet smitterisikoen. Denne dobbeltforestilling skulle spilles i januar/februar. Det bliver ikke til noget. Udviklingen vedrørende covid-19 vil afgøre, om vi eventuelt kan opføre den på et senere tidspunkt, oplyser Erik Skøtt på bestyrelsens vegne.

Musicalen Oliver Twist, der skulle have været opført i Ryslinge Forsamlingshus i januar/februar, er også aflyst. Det skete allerede i august, da de cirka 40 medvirkende børn, unge og voksne var for stor en risikogruppe.

Annonce

Demensteater aflyst

- Et børne- og ungdomsdramatik-kursus har vi også måtte aflyse ligesom projektet Fynske Stjernestunder” med demensteater på fynske plejecentre heller ikke kan gennemføres.

- Vi er naturligvis kede af disse vilkår, men foreningsmæssigt forsøger vi at bevare glæden ved foreningsfællesskabet og teatret. Vi har blandt andet planlagt tre små interne ”teater-shows” på MASken i januar. hvor vi vil være hinandens ”afstandspublikum”, oplyser Erik Skøtt.


Vi ønsker publikum en god vinterperiode, hvor vi passer på hinanden og trods restriktionerne bevarer livsglæden.

Erik Skøtt, Midtfyns Amatør Scene


- Vi ønsker publikum en god vinterperiode, hvor vi passer på hinanden og trods restriktionerne bevarer livsglæden, lyder den fortrøstningsfulde udgangsreplik fra Midtfyns Amatør Scenes mangeårige ildsjæl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tidligere GOG-profil til udlandet

Annonce